Bekijk alle vacatures

Allround vakman – vastgoedbeheer

Locatie: Rosmalen

Lokaal werken werkt overal beter

In onze vestiging in Rosmalen profiteer je van het beste van twee werelden. Enerzijds bij één van de grootste specialisten van het land met alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Anderzijds bij een hechte club mensen uit de streek. De taal is lokaal, de sfeer is lokaal, de humor is lokaal: er wordt veel gelachen in Rosmalen. Korte lijnen, efficiency, inventiviteit, maatwerkoplossingen: daar houden we van en onze klanten ook. Het maakt ons trots dat we zo kunnen bijdragen aan iets goeds voor de leefomgeving en economie van Rosmalen.

Het is goed werken hier

Wat je overal binnen Van Wijnen proeft, is de ambitie en bevlogenheid van uiteenlopende specialisten die samen iets bijzonders willen neerzetten. Mensen die elkaar vanuit hun eigen discipline niet alleen aanvullen maar ook inspireren om out-of-the-box te denken. De saamhorigheid is groot, binnen en buiten het werk. Er wordt formeel en informeel veel georganiseerd, personeelsverenigingen zijn erg actief, partners en gezin worden niet vergeten. We geven je de ruimte om naast het werk maatschappelijk bezig te zijn. Bovendien geven we je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen met behulp van opleidingen, workshops en coachingstrajecten.

We willen de beste Allround vakman – vastgoedbeheer die er is

Kortom; je weet dus wat het is om allround vakman te zijn en vindt onderstaande minstens net zo belangrijk als wij:

Wat vragen wij van jou?

We willen uitblinken in wat we doen. Daar hebben we dus uitblinkers voor nodig. Zo simpel is het. Dus zoeken we ook voor deze functie iemand die veel kwaliteit met zich meebrengt. Om bij de basis te beginnen: Je hebt ervaring met de uitvoering van werkzaamheden in zowel dagelijks onderhoud als mutatieonderhoud en/of kleinere onderhoudsprojecten. Je bent een allround vakman en kunt meerdere werkzaamheden oppakken. Denk hierbij aan timmerwerk, stucwerk of loodgieterswerk. Wat deze baan zo uitdagend maakt is dat geen dag hetzelfde is; het ene moment ben je bijvoorbeeld bezig met het vervangen van hang en sluitwerk, het andere moment herstel je inbraakschade.

Solliciteer op deze functie

Als jij er van overtuigd bent dat jij de allround servicemonteur bent die wij zoeken en een bijdrage aan onze ambities kan leveren, dan moet je meteen in actie komen. Reageer via onderstaande button ‘Direct solliciteren’. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met met Manouk de Witt, HR medewerker, op telefoonnummer: 073-689 92 48.

Meer dan bouwen