Bekijk alle vacatures

Assistent Regio Controller

Locatie: 's-Hertogenbosch

Lokaal werken werkt overal beter

Jij werkt op ons regiokantoor in Den Bosch, hét kenniscentrum van onze regio, waar collega’s van verschillende expertises vanuit één centraal punt de vestigingen in onze regio bedienen. Bij ons profiteer je van het beste van twee werelden. Enerzijds werk je bij één van de grootste specialisten van het land met alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, anderzijds bij een hechte club mensen uit de streek. De taal is lokaal, de sfeer is lokaal, de humor is lokaal: er wordt veel gelachen. Korte lijnen, efficiency, inventiviteit, maatwerkoplossingen: daar houden we van en onze klanten ook. Het maakt ons trots dat we zo kunnen bijdragen aan iets goeds voor de leefomgeving en economie van Brabant, Zeeland en Limburg.

Het is goed werken hier

Jij komt terecht in een werkomgeving waarin je de mogelijkheid krijgt om jezelf verder te ontplooien. Daarnaast werk je in een hecht team: collega’s vanuit verschillende disciplines vullen elkaar niet alleen aan maar inspireren elkaar ook om out-of-the-box te denken. De saamhorigheid is groot, binnen en buiten het werk. Er wordt formeel en informeel veel georganiseerd, personeelsverenigingen zijn erg actief, partners en gezin worden niet vergeten. Jij krijgt alle ruimte voor eigen ondernemerschap binnen onze organisatie, dit in combinatie met een goede werk-privébalans maakt de rol van controller bij Van Wijnen uniek!

We willen de beste Assistent Regio Controller die er is

Jij bent de analist die sterk in zijn schoenen staat. Je bent flexibel ingesteld en vindt het dan ook niet erg om te reizen binnen de regio. Daarnaast vragen wij het volgende van jou:

Wat vragen wij van jou?

Als Assistent Regio Controller ben jij mede verantwoordelijk voor de uitvoer, de optimalisatie en de control op de financiële processen binnen onze gehele regio. Het leveren van een bijdrage aan het jaarplan behoort ook tot jouw takenpakket. Wij zouden jou omschrijven als een deskundige teamplayer met een echte hands-on mentaliteit, die goed kan werken in een no-nonsense cultuur en scherp analytisch is. Jij beschikt over een positieve instelling, streeft iedere dag naar het beste resultaat en kan gemakkelijk communiceren met verschillende afdelingen: jij weet de benodigde informatie bloot te leggen en verbeteringen te implementeren. Tot slot beschik jij over de volgende kwaliteiten:

Solliciteer op deze functie

Wordt jij enthousiast van deze rol? Reageer via de button ‘Solliciteer nu’. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Willem Hurkmans, Regiocontroller, via telefoonnummer 073-521 90 14.

Meer dan bouwen