Bekijk alle vacatures

Assistent-uitvoerder (nieuwbouw)

Locatie: Hoofddorp

Lokaal werken werkt overal beter

Onze vestiging in Hoofddorp bestaat uit een hechte groep collega’s uit de streek, variërend van jong tot oud. Zowel de taal, sfeer als de humor zijn lokaal. Korte lijnen, efficiency en maatwerkoplossingen: daar houden we van en onze klanten ook. De projecten waaraan gezamenlijk wordt gewerkt liggen binnen de driehoek Leiden, Den Haag en Amsterdam. Op deze manier dragen we samen bij aan iets goeds voor de leefomgeving van Noord- en Zuid-Holland. Naast hard werken wordt er ook veel formeel en informeel georganiseerd, de personeelsvereniging is actief, partners en gezin worden hierbij niet vergeten. Tevens wordt de zomervakantie ieder jaar ingeluid met een heerlijke zomerbarbecue en vindt er een jaarafsluiting plaats voor alle collega’s!

Het is goed werken hier

Als assistent-uitvoerder krijg je de ruimte en vrijheid om jezelf verder te ontwikkelen richting een zelfstandig uitvoerder. Je eerste projecten zullen voornamelijk bestaan uit grondgebonden woningen, waarna de complexiteit en grote steeds verder uitgebouwd zal worden. Tijdens deze projecten krijg jij de ruimte om onder leiding van een zelfstandig uitvoerder steeds meer taken op te pakken. Fouten hierbij maken mag, als je hier maar wel van leert! Het tempo waarin je kunt doorgroeien is afhankelijk van de mate van jouw leervermogen. Indien nodig zal Van Wijnen ook passende scholing aanbieden.

We willen de beste Assistent-uitvoerder (nieuwbouw) die er is

Om de rol van assistent-uitvoerder te vervullen heb jij minimaal een afgeronde bouwkundige opleiding op niveau 4/HBO. Opgebouwde ervaring vanuit timmerman/voormanrol is een pré. Daarnaast ben je:

Wat vragen wij van jou?

Jouw rol als assistent-uitvoerder bestaat uit het ondersteunen van de dagelijkse gang van zaken op de bouwplaats. Je bent hierbij medeverantwoordelijk voor de veiligheid op en rond de bouwplaats (VGWM-coördinatie) en het aansturen en begeleiden van de medewerkers op locatie. De taken waarbij jij de uitvoerder o.a. ondersteunt zijn het regelen en afroepen van benodigdheden, verwerken van de (project)administratie, coördineren van de werkzaamheden van onderaannemers en controleren op voortgang en kwaliteit.

Solliciteer op deze functie

Wil jij graag de kans krijgen om de volgende stap te maken in je carrière? Kom dan in actie! Reageer via onderstaande button ‘Direct solliciteren'. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Chantal van der Baan, HR Adviseur, op telefoonnummer: 078-633 32 04.

Meer dan bouwen