Bekijk alle vacatures

Assistent Werkvoorbereider

Locatie: Heerhugowaard

Lokaal werken werkt overal beter

In onze vestiging in Heerhugowaard profiteer je van het beste van twee werelden. Enerzijds bij één van de grootste specialisten van het land met alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Anderzijds bij een hechte club mensen uit de regio. Korte lijnen, efficiëntie, inventiviteit en maatwerkoplossingen: daar houden wij van en onze klanten ook. Het maakt ons trots dat wij zo kunnen bijdragen aan iets goeds voor de leefomgeving en economie van Noord-Holland.

Het is goed werken hier

Wat je overal binnen Van Wijnen proeft, is de ambitie en bevlogenheid van uiteenlopende specialisten die samen iets bijzonders willen neerzetten. Dit doe je in een organisatie waarbij collega’s elkaar vanuit hun eigen discipline niet alleen aanvullen maar ook inspireren. De saamhorigheid is groot. Er wordt formeel en informeel veel georganiseerd, de personeelsvereniging is erg actief en partners en het gezin worden niet vergeten. Bovendien geven we je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen met behulp van opleidingen, workshops en coachingstrajecten.

We willen de beste Assistent Werkvoorbereider die er is

Als assistent werkvoorbereider wordt je begeleid door een ervaren werkvoorbereider. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor de technische uitwerking, de voorbereidingsplanning, de inkoopvoorbereiding en het maken van een volledig BIM-model in samenwerking met onze ketenpartners en adviseurs. De controle van de tekeningen, het bewaken van de procesvoorgang en het signaleren van afwijkingen hoort hier ook bij. Jij gaat je in deze functie voornamelijk bezighouden met de volgende taken: • De technische en financiële (inkoop)voorbereiding; • Het opstellen van (deel) contracten (inclusief maken van berekeningen) en planningen; • De voorbereiding en registratie van meer- en minderwerk; • De onderdelen uit het werkvoorbereidingstraject begeleiden naar het uitvoeringstraject; • Het onderhouden van contacten met partijen voor de technische voorbereiding.

Wat vragen wij van jou?

We willen met elkaar uitblinken en daar hebben we uitblinkers voor nodig. Dus zoeken wij ook voor deze functie een gedreven persoon met veel kwaliteiten. Om bij de basis te beginnen: • Je hebt een afgeronde HBO-bouwkundige opleiding; • Je hebt al wat ervaring als Assistent Werkvoorbereider. Daarnaast beschik je over de volgende eigenschappen en competenties: • Je bent een positief ingestelde teamspeler met een ondernemende insteek; • Je bent nieuwsgierig en je kunt goed plannen en organiseren; • Tot slot heb je interesse in het modern bouwen en zijn termen als LEAN en BIM niet nieuw voor jou.

Solliciteer op deze functie

Als jij er van overtuigd bent dat jij een bijdrage aan onze ambities kunt leveren, kom dan meteen in actie. Reageer dan via onderstaande button ‘solliciteer nu’. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Wesly Verhaert, Adjunct-Directeur Van Wijnen Heerhugowaard via telefoonnummer 072 – 750 35 40.

Meer dan bouwen