Bekijk alle vacatures

Bewonersbegeleider

Locatie: Utrecht

Lokaal werken werkt overal beter

Vanuit 24 vestigingen werken we sterk lokaal. Daardoor spreken we de taal van onze opdrachtgevers en werken we duurzaam met lokale mensen, partners en toeleveranciers. Bij Van Wijnen zijn de lijnen kort. We zijn samenwerkers, eerlijk, open en direct in de dagelijkse omgang. In onze nog jonge vestiging in Utrecht profiteer je van het beste van twee werelden. Enerzijds werk je bij één van de grootste specialisten van het land, anderzijds kom je terecht bij een hechte club mensen binnen een groeiende onderneming in de regio. Inventiviteit, maatwerkoplossingen en ondernemerschap: daar houden we van en onze klanten ook.

Het is goed werken hier

Wat je overal binnen Van Wijnen proeft, is de ambitie van specialisten die samen iets bijzonders willen neerzetten. Mensen die elkaar vanuit hun eigen discipline niet alleen aanvullen, maar ook inspireren om out-of-the-box te denken. De saamhorigheid is groot. Er wordt formeel en informeel veel georganiseerd en de personeelsvereniging is actief. Bovendien geven we je alle ruimte jezelf te ontwikkelen met behulp van opleidingen, workshops en coachingstrajecten. Uiteraard mag je bij deze functie een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket verwachten.

We willen de beste Bewonersbegeleider die er is

We willen met elkaar uitblinken in wat we doen en samen grenzen verleggen. Dus zoeken we voor deze functie een oprecht en gedreven persoon met veel kwaliteiten. Om bij de basis te beginnen: je hebt een afgeronde mbo+/hbo opleiding en aantal jaren ervaring in een soortgelijke functie. Je bent een zelfstandige, flexibele en klantgerichte professional met daadkracht. Dit weet je op de juiste manier in te zetten in je dagelijkse werk. Met elkaar de juiste keuzes maken, toekomstbestendig en klantgericht inspelen op de veranderende wereld om ons heen; daar draai jij je hand niet voor om. Dit vraagt om de volgende eigenschappen en competenties:

Wat vragen wij van jou?

Als bewonersbegeleider ben je al vroeg betrokken bij het renovatieproject. Je communiceert met bewoners over onze plannen, beantwoordt vragen en adviseert bijvoorbeeld over maatregelen die zij zelf kunnen nemen om overlast te voorkomen. Je stemt eventuele probleemsituaties met bewoners af met het projectteam of/en de opdrachtgever. Je registreert klachten, bemiddelt hierin en zorgt voor opvolging. De uitvoerder en projectleider zijn je eerste aanspreekpunt. Met hen stem je af over alle bewonersaangelegenheden. Je verzorgt ook de schriftelijke communicatie met de bewoners en legt alle individuele communicatie vast. Verder zijn dit je belangrijkste verantwoordelijkheden:

 • Organiseren bewonersinformatiebijeenkomsten en voeren van individuele gesprekken met bewoners.
 • Bewaken van het nakomen van afspraken.
 • Verzorgen van documentatie richting (potentiële) opdrachtgevers.
 • Verzorgen van reclame-uitingen.
 • Geven van presentaties.
 • Ondersteunen bij PR- en relatieactiviteiten.
 • Verstrekken van informatie aan administratie ten behoeve van facturering.
 • Solliciteer op deze functie

  Als jij ervan overtuigd bent, dat jij op een oprechte, gedreven en grensverleggende manier een bijdrage aan onze ambities kan leveren, kom dan meteen in actie. Reageer via onderstaande button ‘Solliciteer nu’. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Geja van Dijk, HR adviseur, op telefoonnummer:030-212 49 00. We zien uit naar jouw reactie!

  Meer dan bouwen