Bekijk alle vacatures

BIM Coördinator

Locatie: Dordrecht

Lokaal werken werkt overal beter

BIM is een belangrijke ontwikkeling binnen de bouwketen, zo ook binnen het ontwikkel- en realisatieproces van Van Wijnen Dordrecht. Naast enkel en alleen grafisch tekenen investeren wij op zowel landelijk als regionaal niveau in de ontwikkelingen omtrent visualisatie van gebouwinformatie. Met de toename van BIM-projecten in onze organisatie is het van belang dat er een verbinding kan worden gemaakt tussen het ontwerp en het daadwerkelijk realiseerbaar eindproduct. De kwaliteit voor onze eindgebruiker staat hierbij altijd voorop.

Het is goed werken hier

Van Wijnen biedt jou in deze rol de vrijheid voor ondernemerschap. Jij krijgt de ruimte om de organisatie op jouw manier op een hoger BIM niveau te brengen. Naast hard werken wordt er ook veel formeel en informeel georganiseerd, de personeelsvereniging is actief, partners en gezin worden hierbij niet vergeten. Naast de sportieve activiteiten trappen wij de zomervakantie gezamenlijk af met een barbecue en sluiten wij het jaar af met het gezamenlijke kerstdiner.

We willen de beste BIM Coördinator die er is

Als BIM coördinator weet jij als geen ander hoe jij deze rol vakinhoudelijk in moet vullen, maar wij zien graag dat jij jezelf terug ziet in onderstaande punten:

Wat vragen wij van jou?

Als BIM Coördinator speel je een belangrijke rol op het gebied van het standaardiseren en ontwikkelen van processen. Vanuit deze rol ben je verantwoordelijk voor het aansturen van diverse projectteams en het inrichten van het BIM specifieke aspect in het bouwproces. Samen met de projectvoorbereiders en werkvoorbereiders ben je verantwoordelijk voor het genereren van complete modellen welke opgebouwd zijn volgens het BIM uitvoeringsplan. Hierbij leg jij als BIM coördinator de verbinding tussen gebouwmodellen, de aspectmodellen en andere programma’s. Een ander speerpunt van de rol ligt op de continue controle op kwaliteit van de BIM methode, waarbij je zorgt voor een duidelijke rapportage en het eventueel verspreiden van opmerkingen/verbeteringen.

Solliciteer op deze functie

Wil jij een bijdragen leveren aan het leer- en veranderingsproces op het gebied van BIM binnen Van Wijnen? Solliciteer dan nu als BIM Coördinator! Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Chantal van der Baan, HR Adviseur, op telefoonnummer: 078-633 32 04.

Meer dan bouwen