Bekijk alle vacatures

BIM Modelleur

Locatie: Stolwijk

Lokaal werken werkt overal beter

De vestiging in Stolwijk bestaat uit een hechte club mensen uit de streek en daar buiten die elkaars taal spreken en waar humor en gelijkwaardigheid sterke pijlers zijn. Tekenend zijn de korte lijnen binnen de organisatie en de mate waarin inventiviteit wordt gestimuleerd. We zijn geen familie, maar zo voelt het wel. De saamhorigheid is groot zowel binnen als buiten het werk. Door het decentrale karakter van Van Wijnen staan we altijd dichtbij de klant, dit zorgt er voor dat we maatwerk kunnen leveren. Het maakt ons trots dat we zo kunnen bijdragen aan iets goeds voor de leefomgeving en economie van Stolwijk.

Het is goed werken hier

Naast dat jij expertise in onze organisatie deelt, investeert Van Wijnen in jou. Wij vinden het belangrijk dat jij je kunt ontwikkelen. We geven je dan ook alle ruimte jezelf te ontwikkelen met behulp van opleidingen, workshops en coachingstrajecten. Uiteraard mag je bij deze functie een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket verwachten.

We willen de beste BIM Modelleur die er is

Om samen met het projectteam op een hoger niveau te komen is het van belang dat je zowel kunt samenwerken als op individueel niveau kan functioneren. Verder heb je een afgeronde bouwkundige mbo- of hbo opleiding aangevuld met 2-3 jaar ervaring als BIM Modelleur, dit mag ook ervaring zijn bij een architectenbureau. Bouwkundige kennis is immers een pré maar geen must. Wij nemen jou graag mee in ons vakgebied als ontwikkelende bouwer.

Wat vragen wij van jou?

Als BIM Modelleur wordt jij de sparringpartner voor de werkvoorbereiding. Jij zorgt ervoor dat de schets vanuit jouw projectteam wordt vertaald naar een BIM model in Revit of in gelijkwaardige software. Hierbij ligt de focus op de volledigheid en juistheid van het 3D model, want alle partijen gaan met jouw model werken. Je coördineert samen met de werkvoorbereiding de uitvoeringstekeningen en modellen, toets de modellen op toepasbaarheid, kwaliteitseisen en uitvoerbaarheid. Daarnaast ben je inhoudelijk verantwoordelijk voor de kwaliteit van het BIM model. Naast de uitwerking van het model ben je nauw betrokken bij het proces, je ondersteunt de collega’s op de werkvoorbereiding (20% van je tijd) en bij ontwikkelingen binnen het project zorg jij voor een up-to-date 3D model. Onderdeel van Van Wijnen Stolwijk is onze eigen staal- en timmerwerkplaats. Naast het ondersteunen van de werkvoorbereiding van de vestiging ben jij ook verantwoordelijk voor de aansturing met betrekking tot de BIM inrichting van deze twee werkplaatsen. Denk hierbij aan het inrichten van productiemodellen voor o.a. ons staalwerk, de kozijnen, alsmede voorbereidende taken richting de productie van ons staalwerk, kozijnen etc..

Solliciteer op deze functie

Ben jij ervan overtuigd dat jij onze organisatie op een hoger BIM niveau kan brengen? Kom dan nu in actie! Reageer via de button solliciteer nu'. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Chantal van der Baan, HR-Adviseur, op telefoonnummer: 078-633 32 04.

Meer dan bouwen