Bekijk alle vacatures

Bouwkostenadviseur/calculator

Locatie: Hoofddorp

Lokaal werken werkt overal beter

Het werkgebied van Van Wijnen Haarlemmermeer (van Amsterdam tot Leiden) wordt gekenmerkt door diversiteit. Verschillende culturen, hoog-stedelijke maar ook dorpse woonmilieus en economische variëteit, dit zie je ook terug in onze projecten. Deze projecten doen we in opdracht van vastgoedeigenaren, beleggers en ontwikkelaars. De afdeling calculatie bestaat uit een team jonge en enthousiaste collega’s. Zij hebben de projecten op nummer 1 staan, maar vinden het ook belangrijk om tijd en energie in elkaar te streken. Op deze wijze zijn ze dagelijks bezig met hun ontwikkeling.

Het is goed werken hier

Je krijgt een werkomgeving waarin open- en eerlijkheid een gemeengoed zijn. Het werken in een veilige omgeving zowel mentaal als fysieke vinden wij daarbij belangrijk. Daarnaast geven wij je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en/of maatschappelijk bezig te zijn.

We willen de beste Bouwkostenadviseur/calculator die er is

Als creatieve rekenaar heb jij minimaal een HBO werk- of denkniveau en draai jij je hand niet om voor de werkzaamheden in deze functie. Je bent een allrounder in bestek en tekeningen, maar ook comfortabel in je rol bij bouwteamwerken en andere opgaves. Bekendheid of affiniteit met de aannemerij is hierbij een pré. Daarnaast ben je:

Wat vragen wij van jou?

Je kijkt verder dan alleen het calculeren van wat de opdrachtgever vraagt. Je maakt ook aanbiedingen die onderscheidend zijn in prijs en inhoud, waardoor tenders en aanbestedingen worden gewonnen. Je bent verantwoordelijk voor de bouwkosten, geeft advies en fungeert als sparringpartner in alle fasen van het bouwproject/-proces. Dat de kostprijs klopt, begroting betrouwbaar is en de risico's in kaart gebracht worden is voor jou vanzelfsprekend. Je denkt in meeropbrengsten voor alle betrokken partijen, adviseert in ontwerp, materiaalkeuze, uitvoeringsmethodieken en planning. Bovendien ben je in staat jouw begroting toe te lichten bij de directie.

Solliciteer op deze functie

Als jij er van overtuigd bent dat jij jezelf onmisbaar kunt maken op de afdeling en binnen de organisatie, kom dan meteen in actie! Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Maud de Borst, HR-Recruiter, op telefoonnummer: 06-30 05 98 35.

Meer dan bouwen