Bekijk alle vacatures

Bouwkostenadviseur

Locatie: Hoofddorp

Lokaal werken werkt overal beter

In onze vestiging in Hoofddorp profiteer je van het beste van twee werelden. Enerzijds bij één van de grootste specialisten van het land met alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Anderzijds bij een hechte club mensen uit de streek. De taal is lokaal, de sfeer is lokaal, de humor is lokaal. Elke vrijdag borrel en bitterballen (en druk dat het dan is). Korte lijnen, efficiency, inventiviteit, maatwerkoplossingen: daar houden we van en onze klanten ook. Het maakt ons trots dat we zo kunnen bijdragen aan iets goeds voor de leefomgeving en economie van de Haarlemmermeer.

Het is goed werken hier

Wat je overal binnen Van Wijnen proeft, is de ambitie en bevlogenheid van uiteenlopende specialisten die samen iets bijzonders willen neerzetten. Mensen die elkaar vanuit hun eigen discipline niet alleen aanvullen maar ook inspireren om out-of-the-box te denken. De saamhorigheid is groot, binnen en buiten het werk. Er wordt formeel en informeel veel georganiseerd, de personeelsvereniging is erg actief, partners en gezin worden niet vergeten. We geven je de ruimte om naast het werk maatschappelijk bezig te zijn. Bovendien geven we je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen met behulp van opleidingen, workshops en coaching trajecten. Wij zijn een leerbedrijf waarin iedereen met ambitie de mogelijkheid geboden wordt om zich verder te ontplooien.

We willen de beste Bouwkostenadviseur die er is

Wat vragen wij van jou?

Om bij de basis te beginnen: je hebt een afgeronde MBO bouwkunde niveau 4/ HBO bouwkunde opleiding en minimaal 5 jaar werkervaring. Bekendheid of affiniteit met de aanemerij is hierbij een must. Je kijkt verder dan alleen het calculeren van wat de opdrachtgever vraagt. Je maakt ook aanbiedingen die onderscheidend zijn in prijs en inhoud, waardoor tenders en aanbestedingen worden gewonnen. Je bent verantwoordelijk voor de bouwkosten, geeft advies en fungeert als sparringpartner in alle fasen van het bouwproject/-proces. Dat de kostprijs klopt, begroting betrouwbaar is en de risico's in kaart gebracht worden is voor jou vanzelfsprekend. Je denkt in meeropbrengsten voor alle betrokken partijen, adviseert in ontwerp, materiaalkeuze, uitvoeringsmethodieken en planning. Bovendien ben je in staat jouw begroting toe te lichten bij de directie.

Solliciteer op deze functie

Als jij er van overtuigd bent dat jij jezelf onmisbaar kunt maken op de afdeling en binnen de organisatie, kom dan meteen in actie! Reageer via onderstaande button ‘solliciteer nu'. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Chantal van der Baan, HR-adviseur, op telefoonnummer: 078-633 32 04

Meer dan bouwen