Bekijk alle vacatures

Bouwplaatsmanager

Locatie: Dordrecht

Lokaal werken werkt overal beter

De vestiging in Dordrecht bestaat uit een hecht gezelschap mensen uit de streek en van daar buiten. We spreken elkaars taal. Humor en gelijkwaardigheid zijn daarbij sterke pijlers. Tekenend zijn de korte lijnen binnen de organisatie en de mate waarin inventiviteit wordt gestimuleerd. We delen onze kennis, ervaring, talent en passie met elkaar, want door van elkaar te leren, worden we sterker. We zijn geen familie, maar zo voelt het wel. Door het decentrale karakter van Van Wijnen staan we altijd dichtbij de klant, dit zorgt er voor dat we maatwerk kunnen leveren. We spreken de taal van onze opdrachtgevers en werken duurzaam met lokale mensen, partners en toeleveranciers. Het maakt ons trots dat we op deze wijze een bedrage kunnen leveren aan de verbetering van onze leefomgeving. Als bedrijf maken wij een gezonde groei door. Door een toenemend aantal grote projecten zijn wij op zoek naar een enthousiaste, creatieve en inspirerende bouwplaatsmanager die toe is aan een andere werkomgeving en bij ons wil laten zien wat hij waard is.

Het is goed werken hier

Naast dat jij je expertise in onze organisatie deelt, investeert Van Wijnen in jou. Je krijgt bij ons de ruimte en vrijheid om jezelf verder te ontwikkelen. Wij doen er alles aan om het beste in jezelf naar voren te halen en dagen je uit om out-of-the-box te denken.

We willen de beste Bouwplaatsmanager die er is

Als Bouwplaatsmanager heb jij de dagelijkse leiding op 1 van onze grote/complexe en vaak binnenstedelijke bouwprojecten. Dit kan zowel een nieuwbouw of een transformatie zijn. Op een motiverende en constructieve wijze geef je leiding aan jouw team van uitvoerders en bouwplaatsmedewerkers en natuurlijk aan onderaannemers. Jouw wijze van leidinggeven haalt het beste uit mensen naar boven, je creëert een hecht team om je heen. Een aantal stappen vooruit denken is voor jou vanzelfsprekend maar je hebt ook grip op zaken van dit moment. Je weet verwachtingen van alle stakeholders goed te managen ook die van de omgeving van je bouwplaats en je schakelt makkelijk tussen verschillende disciplines. Een veilige en ordelijke werkomgeving is een pré voor je, jij creëert en faciliteert omstandigheden waarin iedereen veilig en goed zijn of haar werk kan doen. Je bent kritisch op proces en kwaliteit. Als het nodig is weet je op tactvolle wijze in te grijpen en noodzakelijke veranderingen te bewerkstelligen Je rapporteert aan je projectleider. In het projectteam heb je een belangrijke rol bij het bepalen van werkmethodes, planning en de inzet van materieel en personeel. Je bent de vraagbaak voor de werkvoorbereiders die mede op basis van jou adviezen het werk engineren. Verder bepaal je de bouwplaats-inrichting logistiek en bouwrouting in overleg met het projectteam.

Wat vragen wij van jou?

We zoeken voor deze functie iemand die zich wilt binden aan Van Wijnen en veel kwaliteit met zich meebrengt en zich herkent in bovenstaand profiel. Je beschikt daarom over HBO werk en denkniveau opleiding en je hebt minimaal 10 jaar ervaring als bouwplaatsmanager op diverse grote projecten. Kortom ben jij die gedreven bouwplaats manager die op een grensverleggende wijze wil meebouwen aan complexe projecten in het mooiste bouwbedrijf van Nederland.

Solliciteer op deze functie

Als jij er van overtuigd bent, dat jij een bijdrage aan onze ambities kan leveren, kom dan in actie en reageer via onderstaande button ‘Solliciteer nu’. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Martin de Jong 06-20 39 50 58 , vestigingsdirecteur.

Meer dan bouwen