Bekijk alle vacatures

Calculator bestaande bouw

Locatie: Dordrecht

Lokaal werken werkt overal beter

Van Wijnen Dordrecht B.V. wordt jouw werkgever. Deze vestiging bestaat uit twee volwaardige bedrijfsonderdelen namelijk nieuwbouw, renovatie en transformatie. Het bedrijfsonderdeel renovatie en transformatie gaat de aankomende jaren flink doorgroeien. Om deze groei te kunnen bewerkstelligen zoeken we versterking. Samen met de huidige calculator ben je de drijvende motor van deze gave afdeling. Jij zit te midden van de afdeling, zorgt voor een passende kostprijs en bent een belangrijk onderdeel van het ‘bouwteam’. Jij bent de aanjager om samen met de opdrachtgever en adviseurs een haalbaar plan te realiseren. Wanneer het plan uitgewerkt is vindt er door jou een correcte overdracht naar het projectteam plaats.

Het is goed werken hier

Je krijgt een werkomgeving waarin open- en eerlijkheid een gemeengoed zijn. Het werken in een veilige omgeving zowel mentaal als fysieke vinden wij daarbij belangrijk. Daarnaast geven wij je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en/of maatschappelijk bezig te zijn. Wij zijn een leerbedrijf waarin iedereen met ambitie de mogelijkheid geboden wordt om zich verder te ontplooien.

We willen de beste Calculator bestaande bouw die er is

Naast de bovengenoemde skills vind je samenwerken en veiligheid ook zeer belangrijk.

Wat vragen wij van jou?

Samen met de bedrijfsleider ben jij verantwoordelijk voor het vaststellen van de kostprijs voor een deel van onze projecten. Dit kunnen projecten zijn die voortkomen uit een bouwteam, aanbesteding of vanuit onze eigen afdeling projectontwikkeling. Voordat je deze kostprijs kan bepalen zal je een bezoek brengen aan het te transformeren/renoveren pand, waarna je aan de slag zal gaan met ramingen/ offertes aanvragen, het uitrekken van hoeveelheden en het opstellen van de begroting (incl. manuren en abk). Hierin neem jij op basis van jouw kennis en kunde ook de kansen en risico’s van het project mee. Uiteindelijk maak jij de begroting compleet en presenteer jij deze richting directie en (eventueel) opdrachtgever.

Solliciteer op deze functie

Solliciteer via onderstaande ‘solliciteer’ button. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met met Chantal van der Baan, HR-Adviseur, op telefoonnummer: 078-633 32 04 of Martin Roest, bedrijfsleider renovatie en transformatie Dordrecht, 06 10 16 79 75.

Meer dan bouwen