Bekijk alle vacatures

Calculator Vastgoedbeheer

Locatie: Rosmalen

Lokaal werken werkt overal beter

In onze vestiging in Rosmalen profiteer je van het beste van twee werelden. Enerzijds bij één van de grootste specialisten van het land met alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Anderzijds bij een hechte club mensen uit de streek. De taal is lokaal, de sfeer is lokaal, de humor is lokaal: er wordt veel gelachen in Rosmalen. Korte lijnen, efficiency, inventiviteit, maatwerkoplossingen: daar houden we van en onze klanten ook. Het maakt ons trots dat we zo kunnen bijdragen aan iets goeds voor de leefomgeving en economie van Rosmalen.

Het is goed werken hier

Wat je overal binnen Van Wijnen proeft, is de ambitie en bevlogenheid van uiteenlopende specialisten die samen iets bijzonders willen neerzetten. Mensen die elkaar vanuit hun eigen discipline niet alleen aanvullen maar ook inspireren om out-of-the-box te denken. De saamhorigheid is groot, binnen en buiten het werk. Er wordt formeel en informeel veel georganiseerd, personeelsverenigingen zijn erg actief, partners en gezin worden niet vergeten. We geven je de ruimte om naast het werk maatschappelijk bezig te zijn. Bovendien geven we je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen met behulp van opleidingen, workshops en coachingstrajecten.

We willen de beste Calculator Vastgoedbeheer die er is

Om bij de basis te beginnen: jij bent die ene calculator met ruime ervaring in onderhoud en renovatie. Je hebt technische kennis (uitvoeringsmethode, bouwfysica, bouwbesluit, automatisering) van een gedegen niveau. Je verzorgt de opname van verbouw- en onderhoudsprojecten en maak je een calculatie op basis van deze opname en/of bestektekening. Je vraagt offertes op, spiegelt deze onderling en verzorgt de totale prijsvorming. Ook voer je inkoopgesprekken en geef je advies over gedeeltelijke uitbesteding en biedt ondersteuning bij werkvoorbereiding van aangenomen projecten.

Wat vragen wij van jou?

Wie ben jij?

Solliciteer op deze functie

Als jij er van overtuigd bent dat jij een bijdrage aan onze ambities kan leveren, dan moet je meteen in actie komen. Reageer via de button ‘solliciteer nu’. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Manouk de Witt, HR adviseur, op telefoonnummer 073-689 92 48.

Meer dan bouwen