Bekijk alle vacatures

Calculator, werkvoorbereider Renovatie en Transformatie

Locatie: Deventer Geplaatst op

Lokaal werken werkt overal beter

In onze vestiging Deventer profiteer je van het beste van twee werelden. Enerzijds bij één van de grootste specialisten van het land met alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Anderzijds bij een hechte club mensen uit de streek. De taal is lokaal, de sfeer is lokaal, de humor is lokaal en we zijn erg actief met sponsoring van lokale evenementen. Korte lijnen, efficiency, inventiviteit, maatwerkoplossingen: daar houden we van en onze klanten ook. Het maakt ons trots dat we zo kunnen bijdragen aan iets goeds voor de leefomgeving en economie van Deventer.

Het is goed werken hier

Wat je overal binnen Van Wijnen proeft, is de ambitie en bevlogenheid van uiteenlopende specialisten die samen iets bijzonders willen neerzetten. Mensen die elkaar vanuit hun eigen discipline niet alleen aanvullen maar ook inspireren om out-of-the-box te denken. De saamhorigheid is groot, binnen en buiten het werk. Er wordt formeel en informeel veel georganiseerd, personeelsverenigingen zijn erg actief, partners en gezin worden niet vergeten. We geven je de ruimte om naast het werk maatschappelijk bezig te zijn. Bovendien geven we je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen met behulp van opleidingen, workshops en coachingstrajecten.

We willen de beste Calculator, werkvoorbereider Renovatie en Transformatie die er is

We willen uitblinken in wat we doen. Daar hebben we dus uitblinkers voor nodig. Zo simpel is het. Dus zoeken we ook voor deze functie iemand die veel kwaliteit met zich meebrengt. Om bij de basis te beginnen: je hebt een afgeronde MBO / HBO-opleiding Bouwkunde of een gelijkwaardig opleidingsniveau.Je hebt ervaring in een vergelijkbare setting. Kortom je bent zelfstandig als calculator en werkvoorbereider actief geweest in de marktsegmenten van onze afdeling onderhoud en beheer. Je weet dus wat het is om calculator/werkvoorbereider te zijn, maar dit is de calculator/werkvoorbereider zoals wij die het liefst zien: • je bent in staat om actief te schakelen tussen betrokken partijen; • je kunt met relatief weinig gegevens en in korte tijd tot een kostprijs komen; • je bent in staat de prijs met onderbouwingen toe te lichten aan de opdrachtgever; • je bent erg voor verbetering en levert toegevoegde waarde aan de projectevaluatie; • je bent goed in het plannen en organiseren van jouw project en kan daarin de voortgang bewaken; • je durft zwakke plekken te analyseren en komt met concrete actiepunten; • je beschikt over een ruime blik en bent creatief in jouw aanpak; • je bent Multi inzetbaar als calculator en werkvoorbereider; • je bent een teamspeler omdat je vindt dat niks zo mooi is als met elkaar iets neerzetten.

Wat vragen wij van jou?

Alleen door het allerbeste uit jezelf te halen, ben je in staat om het allerbeste werk voor anderen te leveren. Met die overtuiging zijn we in ruim 100 jaar uitgegroeid tot een toonaangevende organisatie op het gebied van ontwikkeling, bouw, onderhoud en beheer. Vanuit 25 vestigingen werken we sterk lokaal. Daardoor spreken we de taal van onze opdrachtgevers en werken we duurzaam met lokale mensen, partners en toeleveranciers. Binnen en buiten Van Wijnen zijn de lijnen kort, we zijn samenwerkers, eerlijk, open en direct in de dagelijkse omgang. We delen onze kennis, ervaring, talent en passie met elkaar, want door van elkaar te leren, worden we sterker.

Solliciteer op deze functie

Als jij er van overtuigd bent dat jij een bijdrage aan onze ambities kan leveren, dan moet je meteen in actie komen. Reageer via bovenstaande button ‘Direct solliciteren’. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Rob Plant, vestigingsleider, op telefoonnummer: 0570-69 06 15.

Meer dan bouwen