Bekijk alle vacatures

Calculator

Locatie: Zwolle

Lokaal werken werkt overal beter

In onze vestiging in Zwolle profiteer je van het beste van twee werelden. Enerzijds bij één van de grootste specialisten van het land met alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Anderzijds bij een hechte club mensen uit de streek. De taal is lokaal, de sfeer is lokaal, de humor is lokaal. En dat al meer dan 80 jaar, zolang bestaat dit bedrijf al. Korte lijnen, efficiency, inventiviteit, maatwerkoplossingen: daar houden we van en onze klanten ook. Het maakt ons trots dat we zo kunnen bijdragen aan iets goeds voor de leefomgeving en economie van Zwolle.

Het is goed werken hier

Wat je overal binnen Van Wijnen proeft, is de ambitie en bevlogenheid van uiteenlopende specialisten die samen iets bijzonders willen neerzetten. Mensen die elkaar vanuit hun eigen discipline niet alleen aanvullen maar ook inspireren om out-of-the-box te denken. De saamhorigheid is groot, binnen en buiten het werk. Er wordt formeel en informeel veel georganiseerd, personeelsverenigingen zijn erg actief, partners en gezin worden niet vergeten. We geven je de ruimte om naast het werk maatschappelijk bezig te zijn. Bovendien geven we je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen met behulp van opleidingen, workshops en coachingstrajecten.

We willen de beste Calculator die er is

Voor onze vestiging in Zwolle zijn we op zoek naar de allerbeste calculator die er is! Jij bent: • Een creatieve rekenaar met minimaal HBO-niveau; • Ervaren in het begeleiden van bouwteamprojecten; • Sterk in procesbeheersing en je weet hoofd- van bijzaken te scheiden; • Communicatief en in staat om actief te schakelen tussen betrokken partijen en gaat zelf (mee) naar de klant; • Ervaren met het werken in BIM is een pré; • Ervaren in het opstellen van ABK begrotingen; • Klantgericht en correct in de omgang, je hecht hier veel waarde aan; • Een resultaatgerichte collega met daadkracht en ondernemerschap; • Een collega met kennis van de actuele ontwikkelingen in jouw vakgebied en je kunt het ook toepassen; • Constant op zoek naar verbetering; • Positief kritisch en komt met concrete actiepunten om zaken te verbeteren; • Iemand met een ruime blik en creatief in jouw aanpak;

Wat vragen wij van jou?

We willen uitblinken in wat we doen. Daar hebben we uitblinkers voor nodig. Zo simpel is het. Dus zoeken we ook voor deze functie iemand die veel kwaliteit met zich meebrengt. Onze focus ligt niet in de aanbestedingsmarkt maar in langdurige samenwerkingsverbanden met vaste klanten en deelname aan bouwteams. In deze rol is het jouw taak om de kostenonderbouwing van de projecten op te zetten en te bewaken. Om bij de basis te beginnen: jij bent die ene calculator met groeiambitie én potentie, die verder gaat dan alleen uitrekenen wat de opdrachtgever vraagt. Je denkt in meeropbrengsten voor alle betrokken partijen, adviseert in ontwerp, materiaalkeuze, uitvoeringsmethodieken en planning. Dat de kostprijs klopt, begroting betrouwbaar is en de risico’s in kaart gebracht worden is voor jou vanzelfsprekend. Tevens weet je jouw kennis over te brengen naar de collega’s die het project daadwerkelijk gaan uitvoeren en vind je het prettig ook in het realisatieteam de rol van kostenspecialist en -adviseur te behouden.

Solliciteer op deze functie

Als jij er van overtuigd bent, dat jij een bijdrage aan onze ambities kunt leveren, kom dan in actie en reageer via onderstaande button ‘Solliciteer nu’. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Jack de Vries, Hoofd Bedrijfsbureau, op telefoonnummer: 06-20497444.

Meer dan bouwen