Bekijk alle vacatures

Ervaren projectontwikkelaar

Locatie: Harderwijk

Lokaal werken werkt overal beter

We doen het samen. Samen met gemeente, beleggers, corporaties, kopers én bovenal samen met ons eigen bouwbedrijf Van Wijnen. Alles onder één dak: dat is onze grote kracht! Het maakt ons trots dat we door continu deze samenwerking op te zoeken, betekenis vol kunnen zijn, een hogere kwaliteit bereiken en we snel woningen ontwikkelen waar vraag naar is.

Het is goed werken hier

De afdeling projectontwikkeling bestaat uit een gedreven team bestaande uit veertien medewerkers die samen iets bijzonders wil neerzetten. Hierbij worden successen samen gevierd, maar tegenslagen ook met elkaar gedeeld. Kennisdeling vindt plaats door learnsessies. Deze sessies worden verzorgd door iemand uit je team of door jezelf. Ook komen er regelmatig externe sprekers om ons van de laatste ontwikkelingen op de hoogte te houden.

We willen de beste Ervaren projectontwikkelaar die er is

De ervaren projectontwikkelaar die wij zoeken is zelfstandig, gedreven en ondernemend. Om bij de basis te beginnen heb je een afgeronde HBO- of WO-opleiding in de richting van vastgoed- makelaardij en/of bouwkunde. De voorkeur gaat hierbij uit naar een daadkrachtige professional die door zijn/haar ervaring binnen de projectontwikkeling (minimaal 7-10 jaar) als geen ander in staat is waarde te creëren in het ontwikkelproces. Tevens ben je bekend met vastgoed rekenen, ruimtelijke ordeningsprocedures en bouwregelgeving.

Wat vragen wij van jou?

Wij zijn een veelbelovende organisatie die de komende jaren verder wil groeien. Deze groei biedt ruimte aan een gedreven en ondernemende projectontwikkelaar die klaar is om met ons aan de toekomst te bouwen! Een toekomst waarbij we ons blijven focussen op de ontwikkeling van woningbouw voor huur en koop. Daarnaast zal huisvesting voor de ouderenzorg onze aandacht genieten. Het winnen van een plan, de start verkoop, eerste paal en de oplevering blijven prachtige momenten die ons energie geven en motiveren om het nog beter te doen. Als ervaren projectontwikkelaar ben je verantwoordelijk om met een totale beheersing van budget en planning een kwaliteitsplan te realiseren. Je krijgt de ruimte om zelf, met jouw ervaring, kennis en visie de kansen en mogelijkheden voor potentiele project te onderzoeken. Daarbij verzorg je de interne en externe coördinatie bij het ontwikkelen hiervan. Je zorgt voor een ontwerp dat commercieel en rendabel is, maar geeft vooral invulling aan ‘samen bouwen aan ruimte voor een beter leven’. Je denkt oprecht mee met de eindgebruiker en wordt gestimuleerd daarbij buiten de gebaande paden te denken.

Solliciteer op deze functie

Ben jij 32-40 uur per week beschikbaar, woonachtig in de regio Harderwijk en ervan overtuigd dat jij een bijdrage aan onze ambities kan leveren? Kom dan nu in actie! Reageer via onderstaande button solliciteer nu'. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Maarten Reeze, ontwikkelingsmanager, op telefoonnummer: 06-53 36 90 80

Meer dan bouwen