Bekijk alle vacatures

Ervaren uitvoerder Grootbouw

Locatie: Stolwijk

Lokaal werken werkt overal beter

In onze vestiging in Stolwijk profiteer je van het beste van twee werelden. Enerzijds bij één van de grootste specialisten van het land met alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Anderzijds bij een hechte club mensen uit de streek. De taal is lokaal, de sfeer is lokaal, de humor is lokaal. We zijn geen familie, maar zo voelt het wel. Korte lijnen, efficiency, inventiviteit, maatwerkoplossingen: daar houden we van en onze klanten ook. Het maakt ons trots dat we zo kunnen bijdragen aan iets goeds voor de leefomgeving en economie van Stolwijk.

Het is goed werken hier

Wat je overal binnen Van Wijnen proeft, is de ambitie en bevlogenheid van uiteenlopende specialisten die samen iets bijzonders willen neerzetten. Mensen die elkaar vanuit hun eigen discipline niet alleen aanvullen, maar ook inspireren om out-of-the-box te denken. De saamhorigheid is groot, binnen en buiten het werk. Er wordt informeel veel georganiseerd, personeelsverenigingen zijn erg actief, partners en gezin worden hierbij niet vergeten. We geven je de ruimte om naast het werk maatschappelijk bezig te zijn. Bovendien geven we je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen met behulp van opleidingen, workshops en coaching trajecten.

We willen de beste Ervaren uitvoerder Grootbouw die er is

Hiervoor vragen wij van jou het onderstaande:

Wat vragen wij van jou?

Onze afdeling grootbouw groeit gestaag door en wij zijn dan ook op zoek naar iemand die met ons mee wilt groeien. De uivoerder die wij zoeken is zelfstandig, proactief en weet van aanpakken. Om bij de basis te beginnen: je hebt een relevante afgeronde bouwkundige opleiding en ervaring met verschillende woningbouw en utalitaire projecten, zowel in de nieuwbouw als in de renovatie en transformatie sfeer. Bovendien heb je de veiligheid van iedereen op de bouwplaats hoog in het vaandel staan en voel je je hier dan ook verantwoordelijk voor.

Solliciteer op deze functie

Als jij ervan overtuigd bent dat jij een bijdrage aan onze ambities kan leveren, kom dan in actie! Reageer via onderstaande button ‘Direct solliciteren'. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Chantal van der Baan, HR Adviseur, op telefoonnummer: 078-633 32 04.

Meer dan bouwen