Bekijk alle vacatures

Ervaren wooncoach

Locatie: Dordrecht Geplaatst op

Lokaal werken werkt overal beter

In regio West is de afdeling kopersadvies een verbindende factor tussen onze organisatie en de particuliere klant. Wij geven klanten oprechte aandacht, nemen tijd, tonen begrip en interesse en denken proactief mee. Hierbij doen we geen beloftes die we niet waar kunnen maken. Wij stellen ons richting klanten kwetsbaar op en meten periodiek onze klanttevredenheid. De verbeterpunten die hieruit voortkomen pakken we samen op! Op deze manier willen wij onze klanttevredenheid en onze afdeling telkens weer naar een hoger niveau brengen. Verder zijn we druk bezig met de verdere uitwerking van de verhuis gerede woning (MijnHuis label) en de verbetering van ons kopersportaal. Binnen regio West is kopersadvies werkzaam voor een drietal lokale bouwbedrijven in, Stolwijk, Hoofddorp en Dordrecht. De standplaats voor deze rol is Dordrecht, maar vanwege jouw rol zal je ook ambulant zijn en op de diverse vestigingen/projecten binnen de regio zijn.

Het is goed werken hier

Je komt te werken in een team van 8 leuke collega’s met een diversiteit aan ervaring en capaciteiten. Zo kent het team wooncoaches en woonengineers (backoffice). Je krijgt volop de ruimte voor ondernemerschap; zo mag je meedenken over vernieuwende tools om kopers nog beter te kunnen bedienen, de herinrichting van het MijnHuis concept en het efficiënt oppakken van verbeterpunten vanuit de klant. Hele nieuwe ideeën zijn ook altijd welkom! Naast hard werken wordt er ook veel formeel en informeel georganiseerd, de personeelsvereniging is actief, partners en gezin worden hierbij niet vergeten. Tevens wordt de zomervakantie ieder jaar ingeluid met een heerlijke zomerbarbecue en vindt er een jaarafsluiting plaats voor alle collega’s!

We willen de beste Ervaren wooncoach die er is

We willen door onder andere oprechtheid en gedrevenheid zorgen voor een toekomstbestendig en klantgericht Van Wijnen. Om de rol van wooncoach op een goede manier te vervullen heb jij:

Meer dan bouwen