Bekijk alle vacatures

Functioneel beheerder (0,8 – 1 fte) Fijn

Locatie: Heerenveen

Lokaal werken werkt overal beter

Fijn is een data gedreven dochteronderneming van Van Wijnen, die klantgericht diensten en producten met prestatie- en performancegaranties levert, waarbij technologie, platforms, (big)data, klantonderzoek en productontwikkeling de basis zijn. Er worden tot op heden drie merken gevoerd. Fijn Wonen is met ruim 500 ontwikkelde woningen al operationeel en zit in de scale-upfase. Fijn Zorgen en Fijn Leren zitten in de startup fase, waarbij wordt gewerkt aan de propositieontwikkeling van zorginstellingen en scholen. Bij Fijn werken we aan de toekomst. Wij zijn een jonge organisatie, die met nieuwe integrale proposities op het gebied van wonen, zorgen en leren een beter leven in wijken, dorpen en steden faciliteert. Dat doen we omdat we geloven dat iedereen recht heeft op een fijne leefomgeving. Met die overtuiging willen we uitgroeien tot een toonaangevende organisatie op het gebied van woon, zorg- en leerconcepten en diensten voor toekomstige, innovatieve leefomgevingen.

Het is goed werken hier

Wat bieden we jou: Een nieuwe functie die je zelf vorm kunt geven met Fijne arbeidsvoorwaarden, binnen een Fijne werkomgeving, waarin samen met plezier en daadkrachtig groeien centraal staat. Je standplaats is Heerenveen.

We willen de beste Functioneel beheerder (0,8 – 1 fte) Fijn die er is

En jij als Functioneel beheerder? Bij Fijn geloven wij dat het succes van onze organisatie zit in onze mensen en onze cultuur. Met elkaar proberen we een werkomgeving te creëren waarin mensen zich zo ontwikkelen dat ze hun volle potentieel kunnen benutten. Daarbij delen we onze kennis, ervaring, talent en passie met elkaar, want door van elkaar te leren, worden we sterker. Want alleen door het maximale uit jezelf te halen, ben jij in staat om het allerbeste werk voor anderen te leveren. Als Functioneel beheerder draag je vanuit jouw expertise bij aan een optimale informatievoorziening en zorg je voor de verbinding tussen ICT-werkprocessen en de praktische toepassing van de gebruikersorganisatie. Je bent op je plek als je gebruikersvragen, de ICT-omgevingen de bedrijfsprocessen snel weet te doorgronden en samen met je collega’s dit vorm weet te geven in klantgerichte systemen waarin processen efficiënt zijn ingericht. Hiervoor pak je vraagstukken integraal op, adviseer je over nieuwe ontwikkelingen, ondersteun je bij de implementaties van diverse ICT-projecten, waarbij je op het juiste moment belanghebbenden betrekt. Een oplossingsgerichte, analytisch sterk en doortastende Functioneel beheerder met innovatieve inzichten, is dan ook de Fijne collega die we zoeken. Om bij de basis te beginnen: je hebt minimaal een afgeronde HBO-opleiding op het gebied van Informatica en bij voorkeur Bedrijfskunde. Vooral het zijn van een collega die open in de wereld kijkt, verbindend en gedreven is om in synergie oplossingen en uitkomsten te genereren, past in het profiel van de nieuwe collega, Functioneel beheerder. Ben jij onze nieuwe Fijne collega? Je wilt vanuit klantperspectief met professionele ICT-dienstverlening impact maken en bijdragen aan een Fijne leefomgeving. Je hebt kennis van ICT en bent een stevige adviseur of hebt de ambitie om dit te worden. Daarbij maak je handig gebruik van de ingerichte besluitvormingsprocessen en weet je interne en externe stakeholders mee te nemen. Hierbij is het voor jou vanzelfsprekend dat je continu de verbinding binnen en buiten de organisatie zoekt, waarbij je hart sneller gaat kloppen van de innovatiekracht om van ‘niets’ iets te maken en mee te groeien met de ontwikkeling van dit jonge bedrijf. Als persoon ben je een echte teamspeler, met een positieve instelling en een constructieve manier van samenwerken. Je bent toegankelijk en je kunt je goed verplaatsen in je collega’s, die ook je klanten zijn. Je voelt je thuis in een complexe werkomgeving en je werkwijze is pragmatisch, analytisch en oplossingsgericht. Ondanks dat je het liefst geen dag hetzelfde werk doet, verlies je nooit uit het oog waarom je iets doet en voor wie. Hierbij vind je het een uitdaging om samen met een jong en ambitieus team binnen de kaders de grenzen te verleggen in een vernieuwende wereld.

Wat vragen wij van jou?

Wat vragen wij van jou? • HBO werk- en denkniveau • Je hebt minimaal 3 jaren aantoonbare werkervaring met functioneel applicatiebeheer. • Je hebt een brede interesse en hebt affiniteit met de digitale ontwikkelingen in de bouw, zorg en onderwijssector. • Je bent analytisch en communicatief (mondeling en schriftelijk) sterk, klantgericht en beschikt over procesmatig inzicht en een grote mate van zelfstandigheid. • Je signaleert en verhelpt storingen en problemen en geeft deze eventueel door aan de leverancier. • Je adviseert en ondersteunt gebruikers bij het juist en efficiënt uitvoeren van hun activiteiten. • Je coördineert en faciliteert opleidingen voor gebruikers, beschrijft werkprocessen, ontwikkelt en verbetert toepassingsmogelijkheden cq. functionaliteiten binnen applicaties. • Je coördineert en faciliteert administratieve werkzaamheden zoals versiebeheer en autorisatiebeheer. • Je draagt zorg voor het beheren van koppelingen met andere applicaties. • Het is een pré als je aantoonbare kennis en ervaring hebt met componenten van het Microsoft platform, zoals: Office 365, AZURE, Dynamics 365 en Business Central.

Solliciteer op deze functie

Gaat jouw hart hier sneller van kloppen? En ben je ervan overtuigd dat jij een bijdrage aan onze ambities kan leveren, kom dan meteen in actie en stuur vóór 22 november 2019 je curriculum vitae en motivatiebrief naar Angeliek Herder, HR Manager a.i. via angeliek.herder@fijn.com. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Andre Abrahamse (Manager Bedrijfsvoering Fijn a.i.): andre.abrahamse@fijn.com of via 06-17948900. Een assessment is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer dan bouwen