Bekijk alle vacatures

Functioneel beheerder (0,8 – 1 fte) Smart Components

Locatie: Heerenveen

Lokaal werken werkt overal beter

Dit is Smart Components: Data gaat ook de bouwwereld op z’n kop zetten. We hebben binnen Van Wijnen een nieuw digitaal ecosysteem rondom wonen ontwikkeld. Onze klanten komen bij ons in de lead door met de configuratoren op ons klantenplatform zelfstandig het salesproces van hun project te sturen. Hiermee zetten zij straks onze unieke gerobotiseerde productieomgeving in gang. In deze hypermoderne productieomgeving worden vanaf 2021 80% van de componenten van een gehele woning gemaakt en vervolgens in één dag ter plekke geassembleerd en woonklaar gemaakt. Components is de businessunit van Van Wijnen waar de productiebedrijven Smart Spaces (badkamers, toiletten en technische ruimtes), Smart Frames (kozijnen) en Smart Structures (vloeren, wanden en gevels) onder vallen. De productiecapaciteit van Components wordt de komende jaren met een factor 10 opgevoerd. De digitalisering van het proces van File to Factory is inmiddels op een dusdanig hoog niveau dat het sluitstuk, de nieuwe gerobotiseerde fabriek, toegevoegd gaat worden. De uitrol van deze majeure investering is reeds gestart. Dit ecosysteem is revolutionair door onder andere het gebruik van data en artificial intelligence, dat leidt tot betaalbaarder en toekomstbestendiger wonen. De komende jaren zal het ecosysteem uitgebreid worden naar de domeinen leren, zorgen en werken. De businessunit Components werkt nauw samen met ‘grote zus’ Fijn en wordt stevig ondersteund door Van Wijnen corporate. Hiermee geeft Components belangrijke antwoorden op de klantwensen en maatschappelijke opgaven waar we in Nederland voor staan.

Het is goed werken hier

Wat bieden we jou: Een nieuwe functie die je zelf vorm kunt geven met prima arbeidsvoorwaarden, binnen een Fijne werkomgeving, waarin samen met plezier en daadkrachtig groeien centraal staat. Je standplaats is Heerenveen.

We willen de beste Functioneel beheerder (0,8 – 1 fte) Smart Components die er is

En jij als Functioneel beheerder? Bij Smart Components geloven wij dat het succes van onze organisatie zit in onze mensen en onze cultuur. Met elkaar proberen we een werkomgeving te creëren waarin mensen zich zo ontwikkelen dat ze hun volle potentieel kunnen benutten. Daarbij delen we onze kennis, ervaring, talent en passie met elkaar, want door van elkaar te leren, worden we sterker. Want alleen door het maximale uit jezelf te halen, ben jij in staat om het allerbeste werk voor anderen te leveren. Als Functioneel beheerder draag je vanuit jouw expertise bij aan een optimale informatievoorziening en zorg je voor de verbinding tussen ICT-werkprocessen en de praktische toepassing van de gebruikersorganisatie. Je bent op je plek als je gebruikersvragen, de ICT-omgevingen de bedrijfsprocessen snel weet te doorgronden en samen met je collega’s dit vorm weet te geven in klantgerichte systemen waarin processen efficiënt zijn ingericht. Hiervoor pak je vraagstukken integraal op, adviseer je over nieuwe ontwikkelingen, ondersteun je bij de implementaties van diverse ICT-projecten, waarbij je op het juiste moment belanghebbenden betrekt. Een oplossingsgerichte, analytisch sterk en doortastende Functioneel beheerder met innovatieve inzichten, is dan ook de collega die we zoeken. Om bij de basis te beginnen: je hebt minimaal een afgeronde HBO-opleiding op het gebied van Informatica en bij voorkeur Bedrijfskunde. Vooral het zijn van een collega die open in de wereld kijkt, verbindend en gedreven is om in synergie oplossingen en uitkomsten te genereren, past in het profiel van de nieuwe collega, Functioneel beheerder. Ben jij onze nieuwe collega? Je wilt vanuit klantperspectief met professionele ICT-dienstverlening impact maken en bijdragen aan de leefomgeving van de toekomst. Je hebt kennis van ICT en bent een stevige adviseur of hebt de ambitie om dit te worden. Daarbij maak je handig gebruik van de ingerichte besluitvormingsprocessen en weet je interne en externe stakeholders mee te nemen. Hierbij is het voor jou vanzelfsprekend dat je continu de verbinding binnen en buiten de organisatie zoekt, waarbij je hart sneller gaat kloppen van de innovatiekracht om van ‘niets’ iets te maken en mee te groeien met de ontwikkeling van dit jonge bedrijf. Als persoon ben je een echte teamspeler, met een positieve instelling en een constructieve manier van samenwerken. Je bent toegankelijk en je kunt je goed verplaatsen in je collega’s, die ook je klanten zijn. Je voelt je thuis in een complexe werkomgeving en je werkwijze is pragmatisch, analytisch en oplossingsgericht. Ondanks dat je het liefst geen dag hetzelfde werk doet, verlies je nooit uit het oog waarom je iets doet en voor wie. Hierbij vind je het een uitdaging om samen met een jong en ambitieus team binnen de kaders de grenzen te verleggen in een vernieuwende wereld.

Wat vragen wij van jou?

• HBO werk- en denkniveau. • Je hebt minimaal 3 jaren aantoonbare werkervaring met functioneel applicatiebeheer. • Je hebt een brede interesse en hebt affiniteit met de digitale ontwikkelingen in de bouw. • Je bent analytisch en communicatief (mondeling en schriftelijk) sterk, klantgericht en beschikt over procesmatig inzicht en een grote mate van zelfstandigheid. • Je signaleert en verhelpt storingen en problemen en geeft deze eventueel door aan de leverancier. • Je adviseert en ondersteunt gebruikers bij het juist en efficiënt uitvoeren van hun activiteiten. • Je coördineert en faciliteert opleidingen voor gebruikers, beschrijft werkprocessen, ontwikkelt en verbetert toepassingsmogelijkheden cq. functionaliteiten binnen applicaties. • Je coördineert en faciliteert administratieve werkzaamheden zoals versiebeheer en autorisatiebeheer. • Je draagt zorg voor het beheren van koppelingen met andere applicaties. • Het is een pré als je aantoonbare kennis en ervaring hebt met componenten van het Microsoft platform, zoals: Office 365, AZURE, Dynamics 365 en Business Central.

Solliciteer op deze functie

Gaat jouw hart hier sneller van kloppen? En ben je ervan overtuigd dat jij een bijdrage aan onze ambities kan leveren, kom dan meteen in actie en stuur vóór 22 november 2019 je curriculum vitae en motivatiebrief naar Angeliek Herder, HR Manager a.i. via angeliek.herder@fijn.com. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Andre Abrahamse (Manager Bedrijfsvoering Fijn a.i.): andre.abrahamse@fijn.com of via 06-17948900. Een assessment is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer dan bouwen