Bekijk alle vacatures

(Hoofd) Projectvoorbereider

Locatie: Eibergen Geplaatst op

Lokaal werken werkt overal beter

In onze vestigingen in Eibergen profiteer je van het beste van twee werelden. Enerzijds bij één van de grootste specialisten van het land met alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Anderzijds bij een hechte club mensen uit de streek. De taal is lokaal, de sfeer is lokaal, de humor is lokaal. Korte lijnen, efficiency, inventiviteit, maatwerkoplossingen: daar houden we van en onze klanten ook. Het maakt ons trots dat we zo kunnen bijdragen aan iets goeds voor de leefomgeving en economie van de Achterhoek en Twente.

Het is goed werken hier

Wat je overal binnen Van Wijnen proeft, is de ambitie en bevlogenheid van uiteenlopende specialisten die samen iets bijzonders willen neerzetten. Mensen die elkaar vanuit hun eigen discipline niet alleen aanvullen maar ook inspireren om out-of-the-box te denken. De saamhorigheid is groot, binnen en buiten het werk. Er wordt formeel en informeel veel georganiseerd, personeelsverenigingen zijn erg actief, partners en gezin worden niet vergeten. We geven je de ruimte om naast het werk maatschappelijk bezig te zijn. Bovendien geven we je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen met behulp van opleidingen, workshops en coachingstrajecten.

We willen de beste (Hoofd) Projectvoorbereider die er is

Ben jij die proactieve professional met HBO/WO- niveau, die vanuit kennis en ervaring weet wat techniek is maar ook in staat is in de huid te kruipen van de externe- en interne opdrachtgever? Ga jij op zoek naar wat de opdrachtgever echt belangrijk vindt? Ben jij gedreven in het schrijven van plannen en het voorbereiden van onze uitdagende en complexe projecten? Ben jij die daadkrachtige professional die door zijn ervaring in de prijsvorming, projectontwikkeling en of projectleiding als geen ander in staat is waarde te creëren en het "spel / proces" vorm te geven? Dan zoeken wij jou! Voor onze vestiging in Eibergen zijn wij op zoek naar een proactieve (Hoofd) Projectvoorbereider. Als (Hoofd) Projectvoorbereider ben je de verbindende schakel tussen de klant en de organisatie. Je weet in te spelen op de meerwaarde van het perspectief van de klant en zorgt voor een passende projectinvulling. We verwachten dat je vraaggestuurd opereert en projecten op de haalbaarheid toetst. Je participeert zelfstandig in bouwteams, Design en Build opgaves, ontwikkelopgaves en andere nieuwe contractvormen. Je ontwikkelt en werkt op hoofdlijnen het project uit binnen de randvoorwaarden van de opdrachtgever en de bouwmaatschappij. De projecten pak je op vanaf initiatieffase en zorgt, van de ontwerpfase tot en met de contractfase, voor het aansturen en coördineren van het projectteam. Bij het uitwerken van het project houd je tevens rekening met mogelijke alternatieven en optimalisatie. Deze kunnen liggen op uitvoerings-, technisch- en financieel vlak. Door je goede communicatieve vaardigheden en vermogen om samen te werken, weet jij wat de opdrachtgever wil en weet jij hoe dit gerealiseerd kan worden. Je werkt met gedreven collega’s. Binnen Van Wijnen zijn de lijnen kort en wordt er een aangename mate van vrijheid ervaren. We zijn samenwerkers, eerlijk, open en direct in de dagelijkse omgang. We delen onze kennis, ervaring talent en passie met elkaar, want door van elkaar te leren worden we sterker!

Wat vragen wij van jou?

Je weet wat het is om (Hoofd) Projectvoorbereider te zijn, maar dit is de (Hoofd) Projectvoorbereider zoals wij die het liefst zien:

Meer dan bouwen