Bekijk alle vacatures

HR medewerker

Locatie: Rosmalen

Lokaal werken werkt overal beter

Bij ons profiteer je van het beste van twee werelden. Enerzijds werk je bij één van de grootste specialisten van het land met alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Anderzijds kom je bij een hechte club mensen uit de streek. De taal is lokaal, de sfeer is lokaal, de humor is lokaal: er wordt veel gelachen. Korte lijnen, efficiency, inventiviteit, maatwerkoplossingen: daar houden we van en onze klanten ook. Het maakt ons trots dat we zo kunnen bijdragen aan iets goeds voor de leefomgeving en economie van Brabant.

Het is goed werken hier

Wat je overal binnen Van Wijnen proeft, is de ambitie en bevlogenheid van uiteenlopende specialisten die samen iets bijzonders willen neerzetten. Mensen die elkaar vanuit hun eigen discipline niet alleen aanvullen maar ook inspireren om out-of-the-box te denken. De saamhorigheid is groot, binnen en buiten het werk. Er wordt formeel en informeel veel georganiseerd, personeelsverenigingen zijn erg actief, partners en gezin worden niet vergeten. We geven je de ruimte om naast het werk maatschappelijk bezig te zijn. Bovendien geven we je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen met behulp van opleidingen, workshops en coachingstrajecten én vinden we de balans tussen werk en privé erg belangrijk. Jij mag daarom je werktijden zelf indelen in overleg met je collega's van het HR-team.

We willen de beste HR medewerker die er is

Van Wijnen Zuid bestaat uit meerdere vestigingen met een regiokantoor in 's-Hertogenbosch. Op het regiokantoor zoeken wij een collega voor het HR-team. Er gebeurt veel in onze organisatie, altijd op zoek naar nóg beter. Onze norm is ‘gezond presteren, van goed naar goud’. Dit vraagt wel wat van onze collega’s. Focus, aanpassingsvermogen en beweging. Met elkaar de juiste keuzes maken, toekomstbestendig en klantgericht inspelen op de veranderende wereld om ons heen. De directie zet de koers uit, maar het verschil maken we juist in de andere functiegebieden. Jij als HR medewerker/salarisadministrateur bent onderdeel van de afdeling die bijdraagt aan het creeëren van deze winnende omgeving. Omdat we willen uitblinken in wat we doen, hebben we uitblinkers nodig. Zo simpel is het. Dus zoeken we ook voor deze functie iemand die veel kwaliteit met zich meebrengt. Een stabiele performer die een actieve rol invult binnen het HR-team en een vertrouwd gezicht is voor onze medewerkers. Je bent het fundament van de HR-organisatie; je zorgt voor ‘basic stability’. In deze combinatiefunctie houd jij je bezig met de operationele kant van HR, inclusief de salarisadministratie. Daarbij zoek je de samenwerking met collega's, ook in andere regio's. Daarnaast word je actief betrokken bij diverse meer projectmatige taken van de afdeling. Kortom; een zeer diverse baan met veel ruimte voor eigen initiatief.

Wat vragen wij van jou?

Jij bent een ondernemende en enthousiaste collega. Er wordt van je verwacht dat je sociaal, zelfstandig, accuraat en integer bent. Plannen, organiseren, initiatief en verantwoordelijkheid nemen maken onderdeel uit van jouw natuur. Je deinst er niet voor terug om te handelen naar eigen inzicht. Je bent erg voor verbetering, bent niet bang zwakke plekken te analyseren en komt met concrete actiepunten. Het balanceren op de dunne lijn tussen verbindend, daadkrachtig, pro-actief en sensitief optreden is jou volledig toevertrouwd. Wij zoeken een kandidaat met ervaring in een soortgelijke rol bij een commerciële organisatie of je bent vanuit ervaring in een SA-rol op zoek naar verbreding van je takenpakket. Kennis van en ervaring met salarisadministratie is een pré. Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar.

Solliciteer op deze functie

Als jij er van overtuigd bent dat jij een bijdrage aan onze ambities kan leveren, kom dan in actie. Reageer via onderstaande button ‘solliciteer nu’. Wat we bij een sollicitatie graag van je willen weten is waar je trots op bent, waar je blij van wordt, waarin jij het verschil maakt en wat je bij ons wilt leren. moeten we nog meer weten? Verras ons! Onderdeel van de procedure zullen zijn een assessment en een drijfverentest. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Bianca van der Borgh, telefoonnummer 073-689 92 48 of b.vander.borgh@vanwijnen.nl

Meer dan bouwen