Bekijk alle vacatures

Junior engineer

Locatie: Rosmalen Geplaatst op

Lokaal werken werkt overal beter

In onze vestiging in Rosmalen profiteer je van het beste van twee werelden. Enerzijds bij één van de grootste specialisten van het land met alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Anderzijds bij een hechte club mensen uit de streek. De taal is lokaal, de sfeer is lokaal, de humor is lokaal: er wordt veel gelachen in Rosmalen. Korte lijnen, efficiency, inventiviteit, maatwerkoplossingen: daar houden we van en onze klanten ook. Het maakt ons trots dat we zo kunnen bijdragen aan iets goeds voor de leefomgeving en economie van Rosmalen.

Het is goed werken hier

Wat je overal binnen Van Wijnen proeft, is de ambitie en bevlogenheid van uiteenlopende specialisten die samen iets bijzonders willen neerzetten. Mensen die elkaar vanuit hun eigen discipline niet alleen aanvullen maar ook inspireren om out-of-the-box te denken. De saamhorigheid is groot, binnen en buiten het werk. Er wordt formeel en informeel veel georganiseerd, personeelsverenigingen zijn erg actief, partners en gezin worden niet vergeten. We geven je de ruimte om naast het werk maatschappelijk bezig te zijn. Bovendien geven we je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen met behulp van opleidingen, workshops en coachingstrajecten.

We willen de beste Junior engineer die er is

Voor onze groeiende vestiging in Rosmalen zijn we op zoek naar bouwkundig talent. Van Wijnen is de perfecte plek voor het ontwikkelen van talent. Bij deze decentraal georganiseerde bouwer worden lokaal een grote diversiteit aan projecten gerealiseerd. Uitdagingen worden niet uit de weg gegaan en er wordt iedere dag weer keihard gewerkt. Uiteraard word je begeleid door ervaren collega’s, maar belangrijker vinden wij het om jou uit te dagen eigen ideeën en verbeterpunten in te brengen om zo het bouwproces in alle opzichten te optimaliseren. Wij investeren graag in jou met het vertrouwen dat je een onderscheidende en waardevolle kracht wordt voor ons.

Wat vragen wij van jou?

We willen uitblinken in wat we doen. Daar hebben we dus uitblinkers voor nodig. Zo simpel is het. Dus zoeken we ook voor deze functie iemand die veel kwaliteit met zich meebrengt. Jij bent de topper onder jouw vakgenoten; een gedreven, ondernemende en enthousiaste young professional in de bouw met een afgeronde bouwtechnische opleiding/achtergrond op HBO of WO-niveau. Jij wilt je binnen een gerenommeerd bouwbedrijf verder ontwikkelen tot een zelfstandige medewerker. Jij bent de medewerker die wij zoeken want behalve de wil om te leren beschik je over de volgende kernkwaliteiten:

Meer dan bouwen