Bekijk alle vacatures

Kraanmachinist

Locatie: Gorredijk

Lokaal werken werkt overal beter

Van Wijnen Smart Structures is leverancier van prefab betonelementen voor het bouwen van huizen en appartementen. Naast de locatie in Heerenveen is er ook een productielocatie, in Gorredijk. Het is één van de productiebedrijven binnen de Van Wijnen Groep. We gaan uit van korte lijnen, efficiency en inventiviteit. Het leveren van kwaliteit en klantwaarde staan bij ons centraal. Hiertoe delen we onze kennis, ervaring, talent en passie met elkaar, want door van elkaar te leren, worden we sterker. Het maakt ons trots dat we zo kunnen bijdragen aan iets goeds voor de leefomgeving en economie van Heerenveen en Gorredijk.

Het is goed werken hier

Wat je overal binnen de organisatie proeft, is de ambitie en bevlogenheid van uiteenlopende specialisten die samen iets bijzonders willen neerzetten. Mensen die elkaar vanuit hun eigen discipline niet alleen aanvullen, maar ook inspireren om “out-of-the-box” te denken. De saamhorigheid is groot, bovendien geven we je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen.

We willen de beste Kraanmachinist die er is

We willen uitblinken in wat we doen. Daar hebben we dus uitblinkers voor nodig. Zo simpel is het. We zoeken voor deze functie iemand die veel kwaliteiten met zich meebrengt. Je hebt ervaring met een bovenloopkraan en werkt secuur en resultaatgericht, waarbij veiligheid bij jou voorop staat. Je bent te typeren als iemand die weet van aanpakken en je bent een echte teamspeler. Als kraanmachinist wordt je gezien als een specialist in het verplaatsen van betonelementen. Naast het bedienen van de kraan kun je ook worden ingezet voor andere werkzaamheden.

Wat vragen wij van jou?

Wij zoeken een kraanmachinist met passie voor kranen en beton. Voor onze vestigingen in Heerenveen en Gorredijk zijn we op zoek naar een allround kraanmachinist met aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie. Je bent bereid om de volgende certificaten te halen, of je beschikt hier al over: bediening bovenloopkraan, hijsbewijs en rijden op een heftruck. Jouw taak is om, volgens de geldende instructies en voorschriften, de betonelementen precies op de juiste plaats te krijgen! Je laadt en lost vrachtwagens met behulp van een bovenloopkraan. Het goed ontkisten, opslaan en verplaatsen van de prefabbeton elementen op het tasveld is jouw verantwoordelijkheid. Je gaat jouw inzicht nog verder ontwikkelen, zodat jij de betonelementen efficiënt, veilig en zonder beschadigingen kunt verplaatsen. Om je functie tot een succes te maken heb je probleemoplossend vermogen, weet je goed te plannen en de voortgang van het werk te bewaken.

Solliciteer op deze functie

Als jij er van overtuigd bent dat jij een bijdrage aan onze ambities kan leveren, kom dan in actie en reageer via onderstaande button ‘Solliciteer nu’. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Sjoerd Mungar, Productieleider via telefoonnummer 06-12 67 10 24.

Meer dan bouwen