Bekijk alle vacatures

Manager ICT (0,8 – 1 fte) Fijn

Locatie: Heerenveen

Lokaal werken werkt overal beter

Fijn is een data gedreven dochteronderneming van Van Wijnen, die klantgericht diensten en producten met prestatie- en performancegaranties levert, waarbij technologie, platforms, (big)data, klantonderzoek en productontwikkeling de basis zijn. Er worden tot op heden drie merken gevoerd. Fijn Wonen is met ruim 500 ontwikkelde woningen al operationeel en zit in de scale-upfase. Fijn Zorgen en Fijn Leren zitten in de startup fase, waarbij wordt gewerkt aan de propositieontwikkeling van zorginstellingen en scholen. Bij Fijn werken we aan de toekomst. Wij zijn een jonge organisatie, die met nieuwe integrale proposities op het gebied van wonen, zorgen en leren een beter leven in wijken, dorpen en steden faciliteert. Dat doen we omdat we geloven dat iedereen recht heeft op een fijne leefomgeving. Met die overtuiging willen we uitgroeien tot een toonaangevende organisatie op het gebied van woon, zorg- en leerconcepten en diensten voor toekomstige, innovatieve leefomgevingen.

Het is goed werken hier

Wat bieden we jou: Een nieuwe functie die je zelf vorm kunt geven met Fijne arbeidsvoorwaarden, binnen een Fijne werkomgeving, waarin samen met plezier en daadkrachtig groeien centraal staat. Je standplaats is Heerenveen.

We willen de beste Manager ICT (0,8 – 1 fte) Fijn die er is

Wat vragen wij van jou? • Je hebt minimaal 4 jaren werkervaring als leidinggevende, waardoor je een duidelijke visie hebt ontwikkeld op professionele ICT-dienstverlening die past bij een data gedreven organisatie. • Je hebt een brede interesse en hebt affiniteit met de digitale ontwikkelingen in de bouw, zorg en onderwijssector. • Je weet wat het geheim van een succesvolle digitale transformatie is en voert hier regie op. • Je zorgt dat de veiligheid en beschikbaarheid van digitale data, gegevens en informatie effectief geborgd zijn conform wet- en regelgeving. • Je bent analytisch en pragmatisch ingesteld, zodat je de vertaalslag kan maken van de wensen en behoeften naar strategie (de analyse) en uitvoering op het gebied van ICT. • Jij houdt de grote lijnen stevig vast en stuurt op voortgang en resultaten, waarbij je altijd oog houdt voor digitale kansen. • Jij bent een prettige gesprekspartner en een stevige persoonlijkheid, die goed kan omgaan met meerdere stakeholders met verschillende belangen en prioriteiten. • Je bent verantwoordelijk voor de bewaking van het ICT-budget en werkprocessen. Ben jij onze nieuwe Fijne collega? Je wilt vanuit klantperspectief met professionele ICT-dienstverlening impact maken en bijdragen aan een Fijne leefomgeving. Hierbij is het voor jou vanzelfsprekend dat je continu de verbinding binnen en buiten de organisatie zoekt, waarbij je hart sneller gaat kloppen van de innovatiekracht om van ‘niets’ iets te maken en mee te groeien met de ontwikkeling van dit jonge bedrijf. Je staat stevig in je schoenen, hebt een gezonde dosis humor, bent leer- en nieuwsgierig, werkt accuraat en resultaatgericht. Ondanks dat je het liefst geen dag hetzelfde werk doet, verlies je nooit uit het oog waarom je iets doet en voor wie. Hierbij vind je het een uitdaging om samen met een jong en ambitieus team binnen de kaders de grenzen te verleggen in een vernieuwende wereld.

Wat vragen wij van jou?

En jij als Manager ICT? Bij Fijn geloven wij dat het succes van onze organisatie zit in onze mensen en onze cultuur. Met elkaar proberen we een werkomgeving te creëren waarin mensen zich zo ontwikkelen dat ze hun volle potentieel kunnen benutten. Daarbij delen we onze kennis, ervaring, talent en passie met elkaar, want door van elkaar te leren, worden we sterker. Want alleen door het maximale uit jezelf te halen, ben jij in staat om het allerbeste werk voor anderen te leveren. Als Manager ICT ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, onderhouden, aanpassen en realiseren van beleid en systemen op het gebied van ICT. Dus we zoeken voor deze functie een servicegerichte, analytisch sterk en daadkrachtige Manager ICT met innovatieve inzichten, zodat je de essentiële rol van verbinder tussen de business en ICT kan vervullen. Daarnaast draag je bij aan het optimaliseren van de werking en beschikbaarheid van applicaties en databases, het ondersteunen van gebruikers bij vragen en neem je het voortouw om de gehele ICT-infrastructuur binnen de organisatie naar een volgend niveau te brengen. Dit doe je samen met het team, dat bestaat uit een functioneel beheerder en een helpdeskmedewerker. Om bij de basis te beginnen: je hebt een afgeronde HBO of universitaire opleiding op het gebied van Bedrijfskunde, Informatica, Informatiemanagement en Strategie. Vooral het zijn van een collega die open in de wereld kijkt, verbindend en gedreven is om in synergie oplossingen en uitkomsten te genereren, past in het profiel van de nieuwe collega, Manager ICT.

Solliciteer op deze functie

Gaat jouw hart hier sneller van kloppen? En ben je ervan overtuigd dat jij een bijdrage aan onze ambities kan leveren, kom dan meteen in actie en stuur vóór 22 november 2019 je curriculum vitae en motivatiebrief naar Angeliek Herder, HR Manager a.i. via angeliek.herder@fijn.com. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Andre Abrahamse (Manager Bedrijfsvoering Fijn a.i.): andre.abrahamse@fijn.com of via 06-17948900. Een assessment is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer dan bouwen