Bekijk alle vacatures

Manager ICT (0,8 – 1 fte) Van Wijnen Smart Components

Locatie: Heerenveen

Lokaal werken werkt overal beter

Dit is Smart Components: Data gaat ook de bouwwereld op z’n kop zetten. We hebben binnen Van Wijnen een nieuw digitaal ecosysteem rondom wonen ontwikkeld. Onze klanten komen bij ons in de lead door met de configuratoren op ons klantenplatform zelfstandig het salesproces van hun project te sturen. Hiermee zetten zij straks onze unieke gerobotiseerde productieomgeving in gang. In deze hypermoderne productieomgeving worden vanaf 2021 80% van de componenten van een gehele woning gemaakt en vervolgens in één dag ter plekke geassembleerd en woonklaar gemaakt. Components is de businessunit van Van Wijnen waar de productiebedrijven Smart Spaces (badkamers, toiletten en technische ruimtes), Smart Frames (kozijnen) en Smart Structures (vloeren, wanden en gevels) onder vallen. De productiecapaciteit van Components wordt de komende jaren met een factor 10 opgevoerd. De digitalisering van het proces van File to Factory is inmiddels op een dusdanig hoog niveau dat het sluitstuk, de nieuwe gerobotiseerde fabriek, toegevoegd gaat worden. De uitrol van deze majeure investering is reeds gestart. Dit ecosysteem is revolutionair door onder andere het gebruik van data en artificial intelligence, dat leidt tot betaalbaarder en toekomstbestendiger wonen. De komende jaren zal het ecosysteem uitgebreid worden naar de domeinen leren, zorgen en werken. De businessunit Components werkt nauw samen met ‘grote zus’ Fijn en wordt stevig ondersteund door Van Wijnen corporate. Hiermee geeft Components belangrijke antwoorden op de klantwensen en maatschappelijke opgaven waar we in Nederland voor staan.

Het is goed werken hier

Wat bieden we jou: Een nieuwe functie die je zelf vorm kunt geven met prima arbeidsvoorwaarden, binnen een inspirerende werkomgeving, waarin samen met plezier en daadkrachtig groeien centraal staat. Je standplaats is Heerenveen.

We willen de beste Manager ICT (0,8 – 1 fte) Van Wijnen Smart Components die er is

Wat vragen wij van jou?

Ben jij onze nieuwe collega? Je wilt vanuit klantperspectief met professionele ICT-dienstverlening impact maken en bijdragen aan de leefomgeving van de toekomst. Hierbij is het voor jou vanzelfsprekend dat je continu de verbinding binnen en buiten de organisatie zoekt, waarbij je hart sneller gaat kloppen van de innovatiekracht om van ‘niets’ iets te maken en mee te groeien met de ontwikkeling van dit jonge bedrijf. Je staat stevig in je schoenen, hebt een gezonde dosis humor, bent leer- en nieuwsgierig, werkt accuraat en resultaatgericht. Ondanks dat je het liefst geen dag hetzelfde werk doet, verlies je nooit uit het oog waarom je iets doet en voor wie. Hierbij vind je het een uitdaging om samen met een jong en ambitieus team binnen de kaders de grenzen te verleggen in een vernieuwende wereld.

Wat vragen wij van jou?

En jij als Manager ICT? Bij Smart Components geloven wij dat het succes van onze organisatie zit in onze mensen en onze cultuur. Met elkaar proberen we een werkomgeving te creëren waarin mensen zich zo ontwikkelen dat ze hun volle potentieel kunnen benutten. Daarbij delen we onze kennis, ervaring, talent en passie met elkaar, want door van elkaar te leren, worden we sterker. Want alleen door het maximale uit jezelf te halen, ben jij in staat om het allerbeste werk voor anderen te leveren. Als Manager ICT ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, onderhouden, aanpassen en realiseren van beleid en systemen op het gebied van ICT. Dus we zoeken voor deze functie een servicegerichte, analytisch sterk en daadkrachtige Manager ICT met innovatieve inzichten, zodat je de essentiële rol van verbinder tussen de business en ICT kan vervullen. Daarnaast draag je bij aan het optimaliseren van de werking en beschikbaarheid van applicaties en databases, het ondersteunen van gebruikers bij vragen en neem je het voortouw om de gehele ICT-infrastructuur binnen de organisatie naar een volgend niveau te brengen. Dit doe je samen met het team, dat bestaat uit een functioneel beheerder en een helpdeskmedewerker. Om bij de basis te beginnen: je hebt een afgeronde HBO of universitaire opleiding op het gebied van Bedrijfskunde, Informatica, Informatiemanagement en Strategie. Vooral het zijn van een collega die open in de wereld kijkt, verbindend en gedreven is om in synergie oplossingen en uitkomsten te genereren, past in het profiel van de nieuwe collega, Manager ICT.

Solliciteer op deze functie

Gaat jouw hart hier sneller van kloppen? En ben je ervan overtuigd dat jij een bijdrage aan onze ambities kan leveren, kom dan meteen in actie en stuur vóór 22 november 2019 je curriculum vitae en motivatiebrief naar Angeliek Herder, HR Manager a.i. via angeliek.herder@fijn.com. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Andre Abrahamse (Manager Bedrijfsvoering Fijn a.i.): andre.abrahamse@fijn.com of via 06-17948900. Een assessment is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer dan bouwen