Bekijk alle vacatures

Marketinganalist

Locatie: Gorredijk

Lokaal werken werkt overal beter

Bij Van Wijnen bouwen we aan ruimte voor een beter leven. Dat doen we als bouwbedrijf, als projectontwikkelaar en vooral als partner van onze klanten. We houden ons bezig met thema’s als bouwen zonder gasaansluiting, het betaalbaar verduurzamen van de bestaande woningvoorraad, circulariteit, toekomstbestendigheid. Op ons regiokantoor Noord en Oost in Gorredijk – we verhuizen in maart 2020 naar Heerenveen – profiteer je van het beste van twee werelden. Enerzijds werk je bij een groot landelijk bedrijf met alle faciliteiten om je te ontwikkelen. Anderzijds kom je terecht bij een hechte club mensen uit de streek. Korte lijnen, efficiency, inventiviteit, maatwerkoplossingen: daar houden we van en onze klanten ook. Het maakt ons trots dat we kunnen bijdragen aan iets goeds voor de leefomgeving en economie van onze regio.

Het is goed werken hier

Wat je overal binnen Van Wijnen proeft, is de ambitie en bevlogenheid van uiteenlopende specialisten die samen iets bijzonders willen neerzetten. Mensen die elkaar vanuit hun eigen discipline niet alleen aanvullen maar ook inspireren om out-of-the-box te denken. Er wordt formeel en informeel veel georganiseerd, personeelsverenigingen zijn actief, partners en gezin worden niet vergeten. Bovendien geven we je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen met behulp van opleidingen, workshops en persoonlijke coachingstrajecten.

We willen de beste Marketinganalist die er is

We willen uitblinken in wat we doen. Daar hebben we uitblinkers voor nodig. Zo simpel is het. Dus zoeken we een creatieve, zelfstandige marketinganalist.

Wat vragen wij van jou?

Wij zijn op zoek naar een slimme en enthousiaste marketinganalist. Je maakt onderdeel uit van de Marketingafdeling. Je verschaft inzicht in de klanttevredenheid binnen de verschillende klantgroepen (o.a. zakelijke opdrachtgevers, samenwerkingspartners, kopers en huurders). Dit doe je door het uitvoeren en analyseren van diverse (bestaand en nieuw te introduceren) klantonderzoeken. Je verzorgt interne analyses en rapportages en doet voorstellen voor verbeter- en actieplannen. Je verricht regionaal en lokaal markt- en concurrentieonderzoek en verschaft inzicht in de effecten van onze communicatie inspanningen. Je komt in een groep enthousiaste en hardwerkende collega’s terecht die het werk serieus nemen maar ook veel lol hebben.

Solliciteer op deze functie

Als jij er van overtuigd bent dat jij de leukste marketinganalist bent die Van Wijnen zich kan wensen, kom dan meteen in actie! Reageer voor 9 januari via onderstaande button ‘solliciteer nu’. De gesprekken vinden plaats op 17 januari (eerste gesprek) en 24 januari (indien geselecteerd: tweede gesprek en case presentatie). Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Karen Pasman, Senior Marketing en Communicatie adviseur op 06-52637078.

Meer dan bouwen