Bekijk alle vacatures

Meewerkend voorman installaties

Locatie: Gorredijk

Lokaal werken werkt overal beter

In onze vestiging in Gorredijk profiteer je van het beste van twee werelden. Enerzijds bij één van de grootste specialisten van het land met alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Anderzijds bij een hechte club mensen uit de streek. De taal is lokaal, de sfeer is lokaal, de humor is lokaal. Het maakt ons tot hechte club, waarin het erg plezierig werken is. Korte lijnen, efficiency, inventiviteit: daar houden we van en onze klanten ook. Het maakt ons trots dat we zo kunnen bijdragen aan iets goeds voor de leefomgeving en economie van Gorredijk en omstreken.

Het is goed werken hier

Wat je overal binnen de organisatie proeft, is de ambitie en bevlogenheid van uiteenlopende specialisten die samen iets bijzonders willen neerzetten. Mensen die elkaar vanuit hun eigen discipline niet alleen aanvullen, maar ook inspireren om out-of-the-box te denken. De saamhorigheid is groot. Bovendien geven we je alle ruimte om jezelf door te ontwikkelen.

We willen de beste Meewerkend voorman installaties die er is

Van Wijnen groeit en is volop in beweging! Wij willen zelf het installatiewerk in onze woningen gaan uitvoeren. In onze fabrieken wordt het installatiewerk al zoveel mogelijk in de vloeren, wanden en 3D modules aangebracht, waarna we op de bouwplaats de installaties koppelen, aansluiten en in bedrijf stellen. Als meewerkend voorman vorm je samen met twee montagemedewerkers een team die het installatiewerk uitvoert. Er worden verschillende teams samengesteld samen met de overige bouwplaats medewerkers. Op de bouwplaats zorg jij er samen met het team voor dat alle installaties gekoppeld/aangesloten worden. Hierbij kun je denken aan: • Het koppelen van rioleringen; • Het aansluiten/koppelen van prefab badkamers en prefab techniekruimtes met toilet; • Het aansluiten van warmtepompen (stek is een pré); • Het inregelen van ventilatie WTW; • In bedrijfstellen waterinstallaties, ventilatiesystemen en verwarmingsinstallaties; • Daarnaast ben je natuurlijk bereid om evt. bouwkundige werkzaamheden te verrichten.

Wat vragen wij van jou?

We willen uitblinken in wat we doen. Daar hebben we dus uitblinkers voor nodig. Zo simpel is het. Om je functie tot een succes te maken beschik je over de volgende kenmerken: • Je hebt een gedegen installatie opleiding gehad en je beschikt over de nodige werkervaring (werk/denk niveau MBO); • Je bent enthousiast en in staat om je team te motiveren en er samen voor te zorgen dat de klus geklaard wordt!

Solliciteer op deze functie

Als jij ervan overtuigd bent dat jij hiervoor de geschikte persoon bent, kom dan meteen in actie en reageer via onderstaande button ‘Solliciteer nu’. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Evert Rijpma, projectleider, op telefoonnummer: 06-23312084 of via de mail e.rijpma@vanwijnen.nl.

Meer dan bouwen