Bekijk alle vacatures

Montagemedewerker installaties

Locatie: Gorredijk

Lokaal werken werkt overal beter

In onze vestiging in Gorredijk profiteer je van het beste van twee werelden. Enerzijds bij één van de grootste specialisten van het land met alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Anderzijds bij een hechte club mensen uit de streek. De taal is lokaal, de sfeer is lokaal, de humor is lokaal. Het maakt ons tot hechte club, waarin het erg plezierig werken is. Korte lijnen, efficiency, inventiviteit, maatwerkoplossingen: daar houden we van en onze klanten ook. Het maakt ons trots dat we zo kunnen bijdragen aan iets goeds voor de leefomgeving en economie van Gorredijk en omstreken.

Het is goed werken hier

Wat je overal binnen de organisatie proeft, is de ambitie en bevlogenheid van uiteenlopende specialisten die samen iets bijzonders willen neerzetten. Mensen die elkaar vanuit hun eigen discipline niet alleen aanvullen, maar ook inspireren om out-of-the-box te denken. De saamhorigheid is groot. Bovendien geven we je alle ruimte om jezelf door te ontwikkelen.

We willen de beste Montagemedewerker installaties die er is

Op de bouwplaats zorg jij er samen met de meewerkend voorman en collega montagemedewerker voor dat alle installaties juist gekoppeld/aangesloten worden. Er worden verschillende teams samengesteld. Elk team bestaat uit een meewerkend voorman en 2 montagemedewerkers samen met de overige bouwplaats medewerkers. Op de bouwplaats zorg jij er samen met het team voor dat alle installaties gekoppeld/aangesloten worden. Hierbij kun je denken aan: • Het koppelen van rioleringen; • Het aansluiten/koppelen van prefab badkamer en prefab techniekruimtes met toilet; • Meehelpen met aansluiten van warmtepompen (koelleiding); • Ventilatie WTW.

Wat vragen wij van jou?

We willen uitblinken in wat we doen. Daar hebben we dus uitblinkers voor nodig. Zo simpel is het. • Als montagemedewerker heb je affiniteit met installatiewerk en ben je niet bang om ook andere (bouwkundige) werkzaamheden uit te voeren binnen het bouwproces; • Een basis opleiding installatietechniek is gewenst, maar niet vereist. Beschik je over technische basiskennis en veel enthousiasme, dan gaan we graag het gesprek met je aan!

Solliciteer op deze functie

Als jij ervan overtuigd bent dat jij hiervoor de geschikte persoon bent, kom dan meteen in actie en reageer via onderstaande button ‘Solliciteer nu’. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Evert Rijpma, projectleider, op telefoonnummer: 06-23312084 of via de mail e.rijpma@vanwijnen.nl.

Meer dan bouwen