Bekijk alle vacatures

Ontwikkelaar Circulariteit

Locatie: Gorredijk Geplaatst op

Lokaal werken werkt overal beter

Bij Van Wijnen bouwen we samen aan ruimte voor een beter leven. Als bouwer zijn wij ons bewust van de negatieve impact die onze sector heeft op de aarde. Daarin nemen wij onze verantwoordelijkheid. Op verschillende niveaus ondernemen we stappen om honderd procent toekomstbestendig te worden. We willen bijvoorbeeld in 2025 volledig afvalvrij zijn. Binnen de afdeling circulariteit komen al deze thema’s voorbij omdat we geloven dat circulariteit de basis is om deze doelen te behalen. Op onze locatie in Gorredijk en in de loop van 2019 in Heerenveen, profiteer je van het beste van twee werelden. Enerzijds werk je bij één van de grootste specialisten van het land met alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, anderzijds kom je terecht bij een hechte club mensen.. Korte lijnen, efficiency, inventiviteit, daar houden we van en onze klanten ook. Het maakt ons trots dat we zo kunnen bijdragen aan iets goeds voor de leefomgeving en economie.

Het is goed werken hier

Wat je overal binnen Van Wijnen proeft, is de ambitie en bevlogenheid van uiteenlopende specialisten die samen iets bijzonders willen neerzetten. Mensen die elkaar vanuit hun eigen discipline niet alleen aanvullen maar ook inspireren om out-of-the-box te denken. Er wordt formeel en informeel veel georganiseerd, personeelsverenigingen zijn actief, partners en gezin worden niet vergeten. Bovendien geven we je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen met behulp van opleidingen, workshops en persoonlijke coachingstrajecten.

We willen de beste Ontwikkelaar Circulariteit die er is

Als van Wijnen willen we uitblinken in wat we doen. Daar hebben we mensen voor nodig die grenzen kunnen en willen verleggen. Alles wat we doen, doen we vanuit de maatschappelijke relevantie en gekoppeld aan de doelstellingen ten aanzien van toekomstbestendigheid. Grensverleggend met een grote dosis realisme. Want alles wat we doen moet schuren, maar wel te vertalen zijn naar de praktijk. Wat kunnen we vandaag veranderen. Vaak hebben projecten raakvlakken met andere thema’s en projecten waarin je in staat moet zijn hier integraal naar te kijken en je steeds in een andere teamsamenstelling te bewegen. Zo heb je contact met de verschillende afdelingen binnen Van Wijnen maar ook met externe partijen. Het is belangrijk dat hierin steeds oog hebt voor kansen en risico’s en je bent in staat steeds terug te reflecteren of de oplossing bijdragen aan het doel.

Wat vragen wij van jou?

Je hebt een afgeronde opleiding op HBO/Academisch niveau en hebt een aantal jaren werkervaring. Je bent goed in het analyseren van problemen. Je bent vindingrijk, innovatief en creatief in het vinden van oplossingen. Bovendien heb je durf. Je bent in staat zelfstandig projecten te draaien maar je kunt je ook goed redden in verschillende teams en daarbij mensen in beweging krijgen. Verder wil je graag bijdragen aan het veranderen van de sector.

Solliciteer op deze functie

Als jij er van overtuigd bent dat jij de meest inspirerende ontwikkelaar circulariteit bent die Van Wijnen zich kan wensen, kom dan meteen in actie! Reageer via onderstaande button ‘solliciteer nu’.. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Marije Kamphuijs, Manager Circulariteit op telefoonnummer: 06-12954767

Meer dan bouwen