Bekijk alle vacatures

Projectbegeleider retail

Locatie: Rosmalen Geplaatst op

Lokaal werken werkt overal beter

In onze vestiging in Rosmalen profiteer je van het beste van twee werelden. Enerzijds bij één van de grootste specialisten van het land met alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Anderzijds bij een hechte club mensen uit de streek. De taal is lokaal, de sfeer is lokaal, de humor is lokaal: er wordt veel gelachen in Rosmalen. Korte lijnen, efficiency, inventiviteit, maatwerkoplossingen: daar houden we van en onze klanten ook. Het maakt ons trots dat we zo kunnen bijdragen aan iets goeds voor de leefomgeving en economie van Rosmalen.

Het is goed werken hier

Wat je overal binnen Van Wijnen proeft, is de ambitie en bevlogenheid van uiteenlopende specialisten die samen iets bijzonders willen neerzetten. Mensen die elkaar vanuit hun eigen discipline niet alleen aanvullen maar ook inspireren om out-of-the-box te denken. De saamhorigheid is groot, binnen en buiten het werk. Er wordt formeel en informeel veel georganiseerd, personeelsverenigingen zijn erg actief, partners en gezin worden niet vergeten. We geven je de ruimte om naast het werk maatschappelijk bezig te zijn. Bovendien geven we je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen met behulp van opleidingen, workshops en coachingstrajecten.

We willen de beste Projectbegeleider retail die er is

Wat vragen wij van jou?

We willen uitblinken in wat we doen. Daar hebben we dus uitblinkers voor nodig. Zo simpel is het. Dus zoeken we ook voor deze functie iemand die veel kwaliteit met zich meebrengt. Om bij de basis te beginnen: dienstverlening aan onze klanten; dat is waar het om draait. Je denkt oprecht mee met de klant en samen met je collega’s geef je invulling aan ‘samen bouwen aan een beter leven’. In deze functie pak je de kleinere projecten/verbouwingen voor onze retailklanten van a-tot-z op. Jij bent degene die naar de klant gaat, de opname ter plekke uitvoert en daarna een prijs voor de opdracht maakt. Daarna tref je de voorbereidingen en schakel je met onze uitvoerders/vakmannen om de klus verder af te handelen. Je hebt altijd meerdere projecten onder je hoede, divers qua omvang, maar altijd met één belangrijke peiler; klanttevredenheid is de maatstaf. Je bent deels werkzaam binnen op kantoor, maar weet ook de weg naar buiten te vinden om uiteindelijk tot het beste resultaat te komen. Jij maakt het verschil! Dit is de projectbegeleider zoals wij die het liefst zien:

Solliciteer op deze functie

Als jij er van overtuigd bent dat jij een bijdrage aan onze ambities kan leveren, dan moet je meteen in actie komen. Reageer via onderstaande button ‘solliciteer nu’. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Koen Kappen, Projectleider Retail, op telefoonnummer 073-521 90 14.

Meer dan bouwen