Bekijk alle vacatures

Projectbegeleider systematisch onderhoud

Locatie: Rosmalen

Lokaal werken werkt overal beter

In onze vestiging in Rosmalen profiteer je van het beste van twee werelden. Enerzijds bij één van de grootste specialisten van het land met alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Anderzijds bij een hechte club mensen uit de streek. De taal is lokaal, de sfeer is lokaal, de humor is lokaal: er wordt veel gelachen in Rosmalen. Korte lijnen, efficiency, inventiviteit, maatwerkoplossingen: daar houden we van en onze klanten ook. Het maakt ons trots dat we zo kunnen bijdragen aan iets goeds voor de leefomgeving en economie van Rosmalen.

Het is goed werken hier

Wat je overal binnen Van Wijnen proeft, is de ambitie en bevlogenheid van uiteenlopende specialisten die samen iets bijzonders willen neerzetten. Mensen die elkaar vanuit hun eigen discipline niet alleen aanvullen maar ook inspireren om out-of-the-box te denken. De saamhorigheid is groot, binnen en buiten het werk. Er wordt formeel en informeel veel georganiseerd, personeelsverenigingen zijn erg actief, partners en gezin worden niet vergeten. We geven je de ruimte om naast het werk maatschappelijk bezig te zijn. Bovendien geven we je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen met behulp van opleidingen, workshops en coachingstrajecten.

We willen de beste Projectbegeleider systematisch onderhoud die er is

Systematisch onderhoud geeft invulling aan de planmatige onderhoudsvraag van opdrachtgevers. Je werkt samen met de projectleider aan de acquisitie van nieuwe klanten, en het uitvoeren van de werkzaamheden voor bestaande klanten/contracten. In deze functie ben je thuis in het gehele proces van planmatig onderhoud. Je houdt je zowel bezig met conditiemetingen (NEN2767) en het opstellen van MJOP’s en MJOB’s als met de onderhandeling met (onder)aannemers over prijzen. Daarnaast plan je de preventieve onderhoudswerkzaamheden in, controleer je het werk in uitvoering en stuur je bij waar nodig. Kortom een allround functie van werkvoorbereiding en aanbesteding, tot controle van de uitvoering en optimalisatie. Je bent in contact met de klant om de daadwerkelijke klantvraag te achterhalen. Je bent proceseigenaar van alle werkzaamheden, voortvloeiend uit het systematisch onderhoudscontract welke door de eigen en andere afdelingen binnen Vastgoedbeheer Zuid worden uitgevoerd. Je houdt je bezig met het uitzetten en de voortgangsbewaking van werkzaamheden binnen de organisatie (correctief onderhoud, mutaties/verbouwingen).

Wat vragen wij van jou?

Wie ben jij?

Solliciteer op deze functie

Als jij er van overtuigd bent dat jij een bijdrage aan onze ambities kan leveren, dan moet je meteen in actie komen. Reageer via onderstaande button ‘solliciteer nu’. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Pieter van Nunen, projectleider, op telefoonnummer 073-521 9014.

Meer dan bouwen