Bekijk alle vacatures

Projectbegeleider Vastgoedbeheer

Locatie: Sittard Geplaatst op

Lokaal werken werkt overal beter

In onze vestiging in Sittard profiteer je van het beste van twee werelden. Enerzijds bij één van de grootste specialisten van het land met alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Anderzijds bij een hechte club mensen uit de streek. De sfeer is lokaal, de humor is lokaal, de taal is lokaal: natuurlijk spreken receptie én servicedesk het dialect van hier. Korte lijnen, efficiency, inventiviteit, maatwerkoplossingen: daar houden we van en onze klanten ook. Het maakt ons trots dat we zo kunnen bijdragen aan iets goeds voor de leefomgeving en economie van Sittard.

Het is goed werken hier

Wat je overal binnen Van Wijnen proeft, is de ambitie en bevlogenheid van uiteenlopende specialisten die samen iets bijzonders willen neerzetten. Mensen die elkaar vanuit hun eigen discipline niet alleen aanvullen maar ook inspireren om out-of-the-box te denken. De saamhorigheid is groot, binnen en buiten het werk. Er wordt formeel en informeel veel georganiseerd, personeelsverenigingen zijn erg actief, partners en gezin worden niet vergeten. We geven je de ruimte om naast het werk maatschappelijk bezig te zijn. Bovendien geven we je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen met behulp van opleidingen, workshops en coachingstrajecten.

We willen de beste Projectbegeleider Vastgoedbeheer die er is

We willen uitblinken in wat we doen. Daar hebben we dus uitblinkers voor nodig. Zo simpel is het. Dus zoeken we ook voor deze functie iemand die veel kwaliteit met zich meebrengt. Om bij de basis te beginnen: dienstverlening aan onze klanten; dat is waar het om draait. Je denkt oprecht mee met de klant, en dat kan zowel een eindgebruiker als de woningcorporatie zijn. Samen met je collega’s geef je invulling aan ‘samen bouwen aan een beter leven’. Wij zijn op zoek naar een projectbegeleider met aantoonbare ervaring in dit segment. Je werkt nauw samen met je collega’s, maar zeker ook met de corporatie en eindgebruiker. Door jouw brede kennis ben je binnen het team verantwoordelijk voor de opnames buiten (samen met opdrachtgever), de prijsvorming (beknopte calculatie), de voorbereiding en begeleiding van de uitvoering en de administratieve afwikkeling hiervan ten behoeve van de facturatie. De taken zijn enorm divers, maar altijd met één belangrijke peiler; klanttevredenheid is de maatstaf. Jij maakt het verschil!

Wat vragen wij van jou?

Wij bieden een werkplek op een dynamische afdeling in een stabiele organisatie met gezonde ambities. Er is veel ruimte voor eigen ontwikkeling, creativiteit en ondernemerschap. Je weet wat het is om werkzaam in het vastgoedbeheer te zijn, maar dit is de projectbegeleider zoals wij die het liefst zien:

Solliciteer op deze functie

Als jij er van overtuigd bent dat jij een bijdrage aan onze ambities kan leveren, dan moet je meteen in actie komen. Reageer via onderstaande button ‘solliciteer nu’. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Jorn Lomme, bedrijfsleider, op telefoonnummer 046-420 45 00.

Meer dan bouwen