Bekijk alle vacatures

Projectleider grootbouw

Locatie: Stolwijk

Lokaal werken werkt overal beter

Wij voorzien onze klanten van huisvesting die bij hen past en bovendien duurzaam is. Wij zijn een nuchtere onderneming met oog voor kwaliteit en vakmanschap. Het belang van onze klanten staat bij ons voorop. Of het nu gaat om particulieren, bedrijven, corporaties, instellingen of beleggers, onze klanten kiezen voor Van Wijnen omdat we maatwerk leveren. Dit doen wij met collega’s die veelal woonachtig zijn in de streek, doordat wij dichtbij de klanten staan hebben we kennis van lokale markten en zijn we in staat in te spelen op de behoeften van onze klanten. Het maakt ons trots dat we op deze wijze een bijdrage kunnen leveren aan de verbetering van onze leefomgeving.

Het is goed werken hier

Je krijgt bij ons de ruimte en vrijheid voor ondernemerschap. Wij dagen je uit om het beste in jezelf naar voren te halen en om hierbij out-of-the-box te denken. Inventieve ideeën worden opgepakt. Je komt te werken in een team waarin jong en oud met elkaar verbonden is en ruimte wordt gegevens om van elkaar te leren. Naast hard werken wordt er ook veel formeel en informeel georganiseerd, de personeelsvereniging is actief, partners en gezin worden hierbij niet vergeten. Tevens wordt de zomervakantie ieder jaar ingeluid met een heerlijke zomerbarbecue en vindt er een jaarafsluiting plaats voor alle collega’s!

We willen de beste Projectleider grootbouw die er is

We zoeken voor deze functie iemand die zich wilt binden aan Van Wijnen en veel kwaliteit met zich meebrengt. Naast dat je ervaring en kwaliteit hebt ben je:

Kortom; je bent een capabele projectleider die wij graag verantwoordelijk maken voor onze projecten, maar waar ook onze collega’s, opdrachtgevers en partners graag mee samenwerken.

Wat vragen wij van jou?

Gezien de goed gevulde portefeuille voor de aankomende jaren zijn we op zoek naar uitbreiding in ons projectleidersteam. De projecten in deze orderportefeuille zijn voornamelijk woningbouw gerelateerde projecten zowel nieuwbouw als renovatie en transformatie. Daarnaast zijn we actief in de zorg, het onderwijs en kleinschalige utilitaire werken. De projecten variëren qua omvang tussen 5 en de 25 miljoen euro. Onze kracht ligt in de vele nieuwe samenwerkingsvormen (allesbehalve traditioneel bestek en tekeningen), waaronder UAV-GC, D&B, bouwteam en ontwikkelwerken, waarbij prestatiegericht werken een sleutelwoord is. Het komt hier des te meer aan op vaardigheden als: inventiviteit, ondernemerschap, samenwerken, creativiteit en oplossingsgerichtheid. Als projectleider binnen Van Wijnen ben jij de eindverantwoordelijke voor het resultaat en heb je een rapporterende rol richting de bedrijfsleiding. Een goed resultaat betekent bij Van Wijnen een veilige bouwplaats, een tevreden eindgebruiker en opdrachtgever. Uiteraard is hierbij alles financieel op orde. Met jouw mensgerichte wijze van leidinggeven zorg je ervoor dat jouw team als een geoliede machine te werk gaat. Daarnaast onderhoudt je contacten met opdrachtgevers, co-makers en leveranciers op een dusdanige wijze dat zij dat stapje extra voor je willen zetten. Optimaliseren; daar ligt jouw kracht. Want de goede dingen die wij vandaag doen, doen wij morgen graag nóg beter. Je bent daarom niet bang om knelpunten bloot te leggen en je stuurt er actief op dat deze worden opgelost daar waar de verantwoordelijkheid ook daadwerkelijk ligt. Dit alles leidt tot het effectief en efficiënt verlopen van het gehele bouwproces, van voorbereiding tot na oplevering. Kortom, je hebt een sleutelpositie op projectniveau in je team en richting externen, maar ook zeker in de totale organisatie.

Solliciteer op deze functie

Als jij er van overtuigd bent, dat jij een bijdrage aan onze ambities kan leveren, kom dan in actie en reageer via onderstaande button ‘Solliciteer nu’. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Chantal van der Baan, HR Adviseur op 078 633 32 04.

Meer dan bouwen