Bekijk alle vacatures

Projectleider

Locatie: Heerhugowaard Geplaatst op

Lokaal werken werkt overal beter

In onze vestiging in Heerhugowaard profiteer je van het beste van twee werelden. Enerzijds bij één van de grootste specialisten van het land met alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Anderzijds bij een hechte club mensen uit de regio. Korte lijnen, efficiëntie, inventiviteit en maatwerkoplossingen: daar houden wij van en onze klanten ook. Het maakt ons trots dat wij zo kunnen bijdragen aan iets goeds voor de leefomgeving en economie van Noord-Holland.

Het is goed werken hier

Wat je overal binnen Van Wijnen proeft, is de ambitie en bevlogenheid van uiteenlopende specialisten die samen iets bijzonders willen neerzetten. Dit doe je in een organisatie waarbij collega’s elkaar vanuit hun eigen discipline niet alleen aanvullen maar ook inspireren. De saamhorigheid is groot. Er wordt formeel en informeel veel georganiseerd, de personeelsvereniging is erg actief en partners en het gezin worden niet vergeten. Bovendien geven we je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen met behulp van opleidingen, workshops en coachingstrajecten.

We willen de beste Projectleider die er is

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor het realiseren van jouw bouwprojecten en de financiële-en voortgangsbewaking hiervan. Je stelt projectplannen op, waarin ook de (deel)projectplannen van leveranciers worden meegenomen. Je bereidt projectevaluaties voor en vertaalt de uitkomsten van de evaluatie naar andere projecten. Daarnaast draag je zorg voor de afhandeling en overdracht van de projecten, inclusief de klantgerichte oplevering van de betreffende projecten. Als projectleider geef je leiding aan de werkvoorbereiders- en uitvoeringsteams en ben je verantwoordelijk voor de contacten met opdrachtgevers, adviseurs en ketenpartners. Door de contacten op goede wijze te initiëren, te onderhouden en anderen te motiveren en te enthousiasmeren, kun je in het samenspel met alle partijen tot goede resultaten komen.

Wat vragen wij van jou?

Je bent een sterke persoonlijkheid met verantwoordelijkheidsgevoel, die met gebruikmaking van zijn/haar talenten het verschil weet te maken. Wij zoeken een projectleider, die: • zijn/haar technische- en bouwkundige kennis combineert met projectmanagementvaardigheden • de medewerkers weet te motiveren en enthousiasmeren • verantwoordelijkheid geeft en neemt • communicatief vaardig is • zelfstandig, analytisch en creatief is • daadkrachtig en resultaatgericht is. Daarnaast heb je een afgeronde HBO opleiding in de richting bouwkunde en heb je enkele jaren ervaring met het zelfstandig realiseren van grootschalige nieuwbouwprojecten.

Solliciteer op deze functie

Als jij er van overtuigd bent dat jij een bijdrage aan onze ambities kunt leveren, kom dan meteen in actie. Reageer dan via onderstaande button ‘solliciteer nu’. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Wesly Verhaert, Adjunct-Directeur Van Wijnen Heerhugowaard via telefoonnummer 072 – 750 35 40.

Meer dan bouwen