Bekijk alle vacatures

Projectleider

Locatie: Lelystad

Lokaal werken werkt overal beter

In onze vestiging in Lelystad profiteer je van het beste van twee werelden. Enerzijds bij één van de grootste specialisten van het land met alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Anderzijds bij een hechte club mensen uit de streek. Korte lijnen, efficiency, inventiviteit, maatwerkoplossingen: daar houden we van en onze klanten ook. Het maakt ons trots dat we zo kunnen bijdragen aan iets goeds voor de leefomgeving en economie van Lelystad en omstreken.

Het is goed werken hier

Wat je overal binnen Van Wijnen proeft, is de ambitie en bevlogenheid van uiteenlopende specialisten die samen iets bijzonders willen neerzetten. Mensen die elkaar vanuit hun eigen discipline niet alleen aanvullen maar ook inspireren om out-of-the-box te denken. De saamhorigheid is groot, binnen en buiten het werk. We geven je de ruimte om naast het werk maatschappelijk bezig te zijn. Bovendien geven we je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen met behulp van opleidingen, workshops en coachingstrajecten.

We willen de beste Projectleider die er is

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor het realiseren van jouw bouwprojecten en de financiële-en voortgangsbewaking hiervan. Je stelt projectplannen op, waarin ook de(deel)projectplannen van leveranciers worden meegenomen. Je bereidt projectevaluaties voor en vertaalt de uitkomsten van de evaluatie naar andere projecten. Daarnaast draag je zorg voor de afhandeling en overdracht van de projecten, inclusief de klantgerichte oplevering van de betreffende projecten.

Wat vragen wij van jou?

We willen uitblinken in wat we doen. Dus zoeken we voor deze functie een enthousiaste kandidaat met een afgeronde HBO Bouwkunde opleiding. Je hebt ruime ervaring met het gezamenlijk met jouw team realiseren van diverse grote nieuwbouwprojecten in de woning- en utiliteitsbouw. Ervaring met LEAN en BIM is een pré.

Solliciteer op deze functie

Wij zoeken een ambitieuze projectleider die ons visitekaartje is voor onze opdrachtgevers en de ambitie heeft om in de toekomst met ons mee te groeien. Weet jij mensen te motiveren en geef jij op een pro-actieve, creatieve en mensgerichte manier leiding? Reageer dan via onderstaande button ‘Solliciteer nu’. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Maarten Bakker, Directeur, op telefoonnummer: 0320-23 03 00.

Meer dan bouwen