Bekijk alle vacatures

Projectleider Nieuwbouw & Transformatie

Locatie: Deventer Geplaatst op

Lokaal werken werkt overal beter

Wij geloven in de kracht van lokaal werken. Vanuit onze 24 kantoren zijn wij in staat om elke regio in Nederland te kunnen bedienen. Daarnaast werken we met mensen uit de regio, waardoor we bekend zijn met de taal, cultuur en omgeving. Zo ook vanuit onze vestiging in Deventer, waar we elke dag samenwerken aan een betere omgeving. Denk aan onze mooie projecten zoals de transformatie van de woonwijk Hoornwerk of de nieuwe woonbelevenis in de wijk Steenbrugge. Daarnaast staat onze vestiging bekend door saamhorigheid, samenwerken en betrokkenheid.

Het is goed werken hier

Van Wijnen, meer dan alleen bouwen. Samen bouwen aan ruimte voor een beter leven. Elke dag weer, zetten we samen met onze collega’s ons hiervoor in. Dit doen we door grensverleggend te zijn. Continue op zoek naar hoe het ook anders kan of juist beter. Door oprecht gedreven te zijn, met passie en vakmanschap. Dat is waar Van Wijnen voor staat. Daarnaast krijg je bij ons het beste van twee werelden. Enerzijds de complexiteit en vernieuwing van een grote organisatie, waarin jij jezelf verder kan ontwikkelen en kan doorgroeien. En anderzijds zijn we samenwerkers, waarbij teamgeest geen woord is maar een manier van werken. Successen worden gevierd, collega’s worden in het zonnetje gezet en hiervoor nemen wij de tijd. Dat is ook waar Van Wijnen voor staat.

We willen de beste Projectleider Nieuwbouw & Transformatie die er is

• Je beschikt over HBO werk- en denkniveau; • Daarnaast heb je minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie; • Als persoonlijkheid ben je daadkrachtig en resultaatgericht; • En beschik je over goede communicatieve en coachende vaardigheden; • Je bent daarnaast ook in staat om jouw technische en bouwkundige kennis te combineren met een commerciële gedrevenheid.

Wat vragen wij van jou?

Als projectleider weet jij als geen andere hoe alles reilt en zeilt. Jij ben immers diegene die ervoor zorgt dat de projecten op rolletjes lopen . Dit doe je natuurlijk niet alleen, maar samen met jouw collega’s vanuit een projectteam. Deze verantwoordelijkheid ligt jou en neem je graag op je. Je zorgt ervoor dat de projecten worden gerealiseerd en bewaakt hierin de voortgang. Daarnaast ben jij de persoon die de leiding neemt en hierbij jouw mensen kan inspireren en aanmoedigt. Ook ben jij het gezicht vanuit Van Wijnen richting de partners en opdrachtgevers en zorg je ervoor dat alle neuzen dezelfde richting opstaan. Vanuit jouw eigen persoonlijkheid en motivatie zorg jij voor een goed resultaat.

Solliciteer op deze functie

Ben jij enthousiast geworden over deze vacature of over het werken bij Van Wijnen? Reageer dan gelijk via de website of voor meer informatie neem contact op met Iris Verschuur via 0570-690615.

Meer dan bouwen