Bekijk alle vacatures

Projectvoorbereider Renovatie & Transformatie

Locatie: Utrecht

Lokaal werken werkt overal beter

De afdeling Renovatie en Transformatie is een zelfstandige afdeling binnen het bouwbedrijf Van Wijnen Utrecht B.V. Samen zetten ze zich iedere dag weer in om van bestaande gebouwen weer toekomstbestendige gebouwen te maken waarbij de wens en behoefte van gebruiker en eigenaar voorop staan. Projecten waarmee de afdeling onder andere dagelijks bezig is, zijn het renoveren en energetisch verbeteren van woningen en het transformeren van commercieel vastgoed naar woningen. Het werkgebied van Van Wijnen Utrecht bevind zich voornamelijk in de provincie Utrecht. Van Wijnen Utrecht heeft een ambitieus groeiscenario en daarbij zal de komende jaren het renoveren en transformeren van bestaand vastgoed een nog prominentere rol binnen Van Wijnen Utrecht gaan innemen. Om deze mooie groei waar te kunnen maken zijn we op zoek naar versterking binnen de afdeling.

Het is goed werken hier

Je krijgt een werkomgeving waarin open- en eerlijkheid een gemeengoed zijn. Het werken in een veilige omgeving zowel mentaal als fysieke vinden wij daarbij belangrijk. Daarnaast geven wij je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en/of maatschappelijk bezig te zijn. Wij zijn een leerbedrijf waarin iedereen met ambitie de mogelijkheid geboden wordt om zich verder te ontplooien.

We willen de beste Projectvoorbereider Renovatie & Transformatie die er is

Je bent door jouw ervaring binnen de bestaande bouw in staat om met een frisse, scherpe en enthousiaste houding het voortraject van onze projecten tot een succes te maken. Je hebt een afgeronde HBO vastgoed/bouwkundige opleiding en beschikt over de volgende kwaliteiten:

Wat vragen wij van jou?

In jouw rol als projectvoorbereider weet jij vanuit de techniek en procesmatige kennis de projecten in het voortraject te begeleiden. Je signaleert de behoefte van de klant en gebruiker en weet daar voor jezelf een duidelijke opdracht uit te formuleren. Jij beoordeelt of een ontwerp realistisch en haalbaar is, je hebt kennis van contractmanagement en wet- en regelgeving is hierbij een must. Met deze kennis en expertise durf je eventuele optimalisaties aan te dragen en een verdiepingsslag te maken. Met in het oog houdend de visie van de opdrachtgever, financiële haalbaarheid en de kansen en risico’s. Na deze toetsing ontwikkel en werk je in hoofdlijnen het project uit op basis van de GROTIK (geld, risico organisatie, tijd, informatie en kwaliteit) aspecten. De speerpunten voor deze functie binnen onze organisatie zijn ondernemerschap, verantwoordelijkheid nemen, klantgerichtheid, resultaatgericht en samenwerken.

Solliciteer op deze functie

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Martijn Leijdekker, bedrijfsleider renovatie en transformatie te Utrecht, 06-31656667.

Meer dan bouwen