Bekijk alle vacatures

Ruwbouw Timmerman

Locatie: Hoofddorp

Lokaal werken werkt overal beter

In onze vestiging in Hoofddorp profiteer je van het beste van twee werelden. Enerzijds bij één van de grootste specialisten van het land met alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Anderzijds bij een hechte club mensen uit de streek. Korte lijnen en creatieve maatwerkoplossingen: daar houden we van en onze klanten ook. Het maakt ons trots dat we zo kunnen bijdragen aan iets goeds voor de leefomgeving en economie van Haarlemmermeer.

Het is goed werken hier

Naast dat jij in onze organisatie investeert door jouw kennis en ervaring in te zetten op één van onze mooie projecten, investeert Van Wijnen in jou. Je krijgt bij ons de ruimte en vrijheid om jezelf verder te ontwikkelen indien nodig met behulp van opleidingen, collectief en eventueel individueel. Wij doen er alles aan om het beste in jezelf naar boven te halen.

We willen de beste Ruwbouw Timmerman die er is

Wij zijn op zoek naar een ervaren Ruwbouw Timmerman. In deze functie zijn we op zoek naar een Ruwbouw Timmerman die ervaring heeft met betonconstructies en het maken van traditionele en prefab bekistingen. • Het maken van diverse soorten bekistingen; • Het aanbrengen van zowel traditioneel als prefab bekisting; • Je dient te kunnen maatvoeren vanaf de stramienmaten; • Het leggen van vloeren en afstorten; • Plaatsen van prefab beton; • Beton wanden storten; • Uitvoeren van overig timmerwerk.

Wat vragen wij van jou?

Voor onze vestiging in Hoofddorp zijn we bezig met het samenstellen van een ruwbouwploeg bestaande uit ongeveer drie á vier vaklieden. Binnen deze ploeg zijn wij nog op zoek naar een ervaren ruwbouw timmerman. De ruwbouw timmerman die wij zoeken is zelfstandig, proactief en weet van aanpakken. Daarnaast heb je minimaal een afgeronde opleiding niveau 2 en beschik je over 3-5 jaar werkervaring. Om het project soepel te laten verlopen heb jij samenwerken en veiligheid op 1 hoog in het vandaal staan.

Solliciteer op deze functie

Als jij er van overtuigd bent, dat jij een bijdrage aan onze ambities kan leveren, kom dan in actie en reageer via onderstaande button ‘Solliciteer nu’. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Chantal van der Baan, HR Adviseur op 078 633 32 04.

Meer dan bouwen