Bekijk alle vacatures

Schoolverlater/junior calculator

Locatie: Dordrecht

Lokaal werken werkt overal beter

De vestiging in Dordrecht bestaat uit een hecht gezelschap mensen uit de streek en daar buiten die elkaars taal spreken en waar humor en gelijkwaardigheid sterke pijlers zijn. Tekenend zijn de korte lijnen binnen de organisatie en de mate waarin inventiviteit wordt gestimuleerd. We delen onze kennis, ervaring, talent en passie met elkaar, want door van elkaar te leren, worden we sterker. We zijn geen familie, maar zo voelt het wel. Door het decentrale karakter van Van Wijnen staan we altijd dichtbij de klant, dit zorgt er voor dat we maatwerk kunnen leveren. We spreken de taal van onze opdrachtgevers en werken duurzaam met lokale mensen, partners en toeleveranciers. Het maakt ons trots dat we op deze wijze een bijdrage kunnen leveren aan de verbetering van onze leefomgeving.

Het is goed werken hier

Wij bieden jou een interne opleiding aan, waarbij je gebruik mag maken van de diversiteit van de afdeling. Je wordt begeleid door een collega met veel vakkennis die jou de kneepjes van het vak wilt leren. Je gaat ondersteunen met het uitwerken van de begrotingen, vergelijken van offertes, uittrekken hoeveelheden en het aanvragen van offertes. Zodra het kan krijg je ook je eigen projecten.

We willen de beste Schoolverlater/junior calculator die er is

Wat vragen wij van jou?

Van Wijnen is een organisatie welke een continu groei doormaakt. We zoeken dan ook iemand die met ons mee wilt groeien. Om bij de basis te beginnen: jij bent een enthousiaste schoolverlater/junior bouwkundige met groeiambitie én potentie! Je hebt een bouwtechnische opleiding op MBO/HBO niveau afgerond en heb je 0-3 jaar werkervaring. Heb je de eerste stappen al gezet in het calculeren, dan ben je ook van harte welkom en bieden we jou de mogelijkheden en ruimte om nog beter en deskundiger te worden. De afdeling waarop jij komt te werken bestaat uit een groep hardwerkende collega’s die het werk serieus nemen. Jouw collega’s zijn down to earth en vormen een leuk team. De collega’s omschrijven jou als een sociale persoonlijkheid die stevig in de schoenen staat en geen uitdaging uit de weg gaat.

Solliciteer op deze functie

Als jij er van overtuigd bent dat jij jezelf onmisbaar kunt maken op de afdeling en binnen de organisatie, kom dan meteen in actie! Reageer via onderstaande button ‘solliciteer nu’. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Chantal van der Baan, HR-adviseur, op telefoonnummer: 078-633 32 04.

Meer dan bouwen