Bekijk alle vacatures

Senior Constructeur

Locatie: Dordrecht

Lokaal werken werkt overal beter

Jij komt te werken bij één van de grootste specialisten van het land met alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Wijcon is ons multidisciplinaire ingenieursbureau dat, met méér dan 40 jaar ervaring, hoofdconstructie en detailengineering onder één dak aanbiedt. Met onze deskundige professionals voegen wij, binnen de gestelde kaders, waarde toe in elke fase van het bouwproces. Wij spreken de taal van projectontwikkelaars, architecten, aannemers en leveranciers en hebben de ambitie om onze opdrachtgevers geheel te ontzorgen.

Het is goed werken hier

Onze organisatie kenmerkt zich door een prettige en open werkomgeving. Daarnaast krijg je de kans om jezelf op zowel professioneel- als persoonlijk vlak te ontwikkelen en te groeien binnen onze organisatie. Door de jaren heen hebben wij hebben een koppositie in BIM-samenwerken verkregen en beschikken wij over 3D-Data in modellen en softwarematige koppelingen met de productie. De breedte en deskundigheid van ons ingenieursbureau, de diversiteit aan professionals maar ook de flexibele werkmogelijkheden maken Wijcon daarom tot een zeer aantrekkelijke werkgever voor iedereen met ambitie.

We willen de beste Senior Constructeur die er is

Als senior constructeur sta jij letterlijk aan de basis van een bouwwerk. Jij voegt waarde toe aan het gezamenlijke bouwproces in zowel de rol van ontwerpend- als van detailconstructeur. Dit doe jij door met behulp van complexe reken- en tekenmethodieken vorm en constructie oplossingen te ontwikkelen. Daarnaast begeleid je projecten en werk je nauw samen met alle betrokken partijen, zowel in- als extern. Kwaliteit en veiligheid zijn voor jou essentiële pijlers, het moet verantwoord blijven. Jouw verantwoordelijkheden bestaan uit:

Wat vragen wij van jou?

Jij bent een stabiele en deskundige teamplayer, jij zet de kennis van collega’s in om (gezamenlijke) doelen te bereiken. Daarnaast beschik jij over een afgeronde bouwtechnische opleiding op HBO of WO niveau, met specialisatie in de richting van constructie. Jij bent flexibel inzetbaar en ziet de diversiteit in het werk als een uitdaging. Daarnaast beschik je over de volgende kwaliteiten:

Solliciteer op deze functie

Ben jij dé stabiele en deskundige teamplayer waar wij naar zoeken? Reageer via de button ‘Solliciteer nu’. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Maud de Borst, HR-Recruiter, via telefoonnummer 06-30059835.

Meer dan bouwen