Bekijk alle vacatures

Senior werkvoorbereider

Locatie: Weesp

Lokaal werken werkt overal beter

Vanuit 24 vestigingen werken we sterk lokaal. Daardoor spreken we de taal van onze opdrachtgevers en werken we duurzaam met lokale mensen, partners en toeleveranciers. Bij Van Wijnen zijn de lijnen kort. We zijn samenwerkers, eerlijk, open en direct in de dagelijkse omgang. In onze vestiging in Weesp profiteer je van het beste van twee werelden. Enerzijds werk je bij één van de grootste specialisten van het land, anderzijds kom je terecht bij een hechte club mensen uit de streek. De taal is lokaal, de sfeer is lokaal, de humor is lokaal. Inventiviteit, maatwerkoplossingen en ondernemerschap: daar houden we van en onze klanten ook.

Het is goed werken hier

Wat je overal binnen Van Wijnen proeft, is de ambitie van specialisten die samen iets bijzonders willen neerzetten. Mensen die elkaar vanuit hun eigen discipline niet alleen aanvullen, maar ook inspireren om out-of-the-box te denken. De saamhorigheid is groot. Er wordt formeel en informeel veel georganiseerd en de personeelsvereniging is actief. Bovendien geven we je alle ruimte jezelf te ontwikkelen met behulp van opleidingen, workshops en coachingstrajecten. Uiteraard mag je bij deze functie een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket verwachten.

We willen de beste Senior werkvoorbereider die er is

We willen met elkaar uitblinken in wat we doen en samen grenzen verleggen. Dus zoeken we voor deze functie een oprecht en gedreven persoon met veel kwaliteiten. Om bij de basis te beginnen: je hebt een afgeronde HBO-bouwkundige opleiding en hebt al ruime ervaring (8 jaar) als senior werkvoorbereider en met het inrichten en dashen van BIM-modellen. Met elkaar de juiste keuzes maken, toekomstbestendig en klantgericht inspelen op de veranderende wereld om ons heen; daar draai jij je hand niet voor om. Dit vraagt om de volgende eigenschappen en competenties: je bent een positief ingestelde teamplayer met een ondernemende insteek, werkt zelfstandig, hebt ervaring met het aansturen van medewerkers op complexe projecten, je kunt goed plannen en organiseren. Verder zijn voortgangsbewaking en mensgericht leiderschap competenties die bij jou goed ontwikkeld zijn. Ervaring met Solibri-Modelchecke en met LEAN-engineering is een pré.

Wat vragen wij van jou?

Als senior werkvoorbereider zijn dit je belangrijkste verantwoordelijkheden: het controleren van tekenwerk m.b.v. het BIM-model, technisch inhoudelijk voorbereiden van een project inclusief de inkoop van materialen, het adviseren en toetsen van de haalbaarheid van een project op het gebied van uitvoerbaarheid, technische (garandeerbare) kwaliteit, bouwen voorbereidingsplanning, budget en wettelijke bouwtechnische en bouwfysische regelgeving. Je maakt een voorbereidingsplanning met daarin tijdspad en verantwoordelijkheden. Verder ben je verantwoordelijk voor het controleren van tekeningen ten opzichte van gehanteerde uitgangspunten, bewaak je de procesvoortgang en signaleer je afwijkingen en laat deze zonodig corrigieren.

Solliciteer op deze functie

Als jij ervan overtuigd bent, dat jij op een oprechte, gedreven en grensverleggende manier een bijdrage aan onze ambities kan leveren, kom dan meteen in actie. Reageer via onderstaande button ‘Solliciteer nu’. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Oscar Dijst, senior werkvoorbereider, op telefoonnummer: 0294-75 08 50. We hebben begrip voor acquisitie, maar zijn hierin niet geïnteresseerd.

Meer dan bouwen