Bekijk alle vacatures

Servicedesk medewerker

Locatie: Harderwijk Geplaatst op

Lokaal werken werkt overal beter

In onze vestiging in Harderwijk profiteer je van het beste van twee werelden. Enerzijds bij één van de grootste specialisten van het land met alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Anderzijds bij een hechte club mensen uit de streek. De taal is lokaal, de sfeer is lokaal en de humor is lokaal. Korte lijnen, efficiency, inventiviteit, maatwerkoplossingen: daar houden we van en onze klanten ook. Het maakt ons trots dat we zo kunnen bijdragen aan iets goeds voor de leefomgeving en economie van Harderwijk.

Het is goed werken hier

Wat je overal binnen Van Wijnen proeft, is de ambitie en bevlogenheid van uiteenlopende specialisten die samen iets bijzonders willen neerzetten. Mensen die elkaar vanuit hun eigen discipline niet alleen aanvullen maar ook inspireren om out-of-the-box te denken. De saamhorigheid is groot, binnen en buiten het werk. Er wordt formeel en informeel veel georganiseerd, personeelsverenigingen zijn erg actief, partners en gezin worden niet vergeten. Bovendien geven we je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen met behulp van opleidingen, workshops en coachingstrajecten. Ons arbeidsvoorwaardenpakket bij deze functie is marktconform.

We willen de beste Servicedesk medewerker die er is

We willen uitblinken in wat we doen. Daar hebben we dus uitblinkers voor nodig. Zo simpel is het. Dus zoeken we ook voor deze functie iemand die veel kwaliteit met zich meebrengt. Dit is de servicedesk medewerker zoals wij die het liefst zien:

Wat vragen wij van jou?

Voor onze groeiende vestiging in Harderwijk zijn we op zoek naar de allerbeste servicedesk-medewerker die er is! Als servicedesk medewerker intake ben je verantwoordelijk voor het aannemen van storingsmeldingen van onze opdrachtgevers (o.a. landelijke retailers, verzekeraars en woningbouwcorporaties), zowel telefonisch als via e-mail. Daarnaast regisseer en analyseer je de meldingen, storingen en oplossingen. Tevens plan je onze servicemonteurs en eventuele vervolg afspraken in overleg met de Uitvoerder Vastgoedbeheer. Je bent de schakel tussen onze klanten en servicemonteurs en zorgt voor een goed lopende planning binnen de contractuele afspraken met de opdrachtgevers. Dienstverlening aan onze klanten; dat is waar het om draait.

Solliciteer op deze functie

Als jij er van overtuigd bent dat jij een bijdrage aan onze ambities kan leveren, dan moet je meteen in actie komen. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Paul Engel, bedrijfsleider, op telefoonnummer: 06-46 74 49 90.

Meer dan bouwen