Bekijk alle vacatures

Stagiair Marketing en Communicatie (HBO)

Locatie: Harderwijk Geplaatst op

Lokaal werken werkt overal beter

Vanuit 24 vestigingen werken we sterk lokaal. Daardoor spreken we de taal van onze opdrachtgevers en werken we duurzaam met lokale mensen, partners en toeleveranciers. Bij Van Wijnen zijn de lijnen kort. We zijn samenwerkers, eerlijk, open en direct in de dagelijkse omgang. In onze vestiging in Harderwijk profiteer je van het beste van twee werelden. Enerzijds werk je bij één van de grootste specialisten van het land, anderzijds kom je terecht bij een hechte club mensen uit de streek. De taal is lokaal, de sfeer is lokaal, de humor is lokaal. Inventiviteit, maatwerkoplossingen en ondernemerschap: daar houden we van en onze klanten ook.

Het is goed werken hier

Een stage is volgens ons vooral bedoeld om veel te leren. Wij bieden je goede begeleiding, waarbij jouw ontwikkeling centraal staat. Je krijgt een plek met veel diverse werkzaamheden om zo te ontdekken wat je leuk vindt en waar jouw kracht ligt. De stagevergoeding bedraagt € 550,00 euro bruto per maand.

We willen de beste Stagiair Marketing en Communicatie (HBO) die er is

Jij komt in een groep hardwerkende collega’s terecht die het werk serieus nemen. Jouw collega’s zijn down-to-earth en hebben humor. De collega’s omschrijven jou als een sociale persoonlijkheid die stevig in de schoenen staat en geen uitdaging uit de weg gaat. Je weet van aanpakken, je woont in de buurt van Harderwijk/Amersfoort/Apeldoorn/Zwolle.

Wat vragen wij van jou?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste student van een marketing en/of communicatie opleiding op HBO niveau. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal. Je bent nieuwsgierig en wilt meer leren over het maken van content voor Social media en de website (CMS). Je wilt in korte tijd graag kennis maken met alle facetten van het marketing- en communicatievak. Als stagiair bij Van Wijnen doe jij meer dan meekijken. Jij wordt gezien als volwaardig lid van het team en krijgt te maken met uiteenlopende vraagstukken. Denk aan projectcommunicatie, klanttevredenheidsonderzoeken of het organiseren van evenementen. Je ondersteunt de collega’s van het Commercieel Bureau waar het team M&C onderdeel van is. Je wordt uitgedaagd en krijgt de kans jezelf te ontwikkelen en eigen ideeën te initiëren en uit te voeren. Behalve dat wij jou de theorie in de praktijk helpen brengen, vinden wij het ook leuk iets van jou te leren!

Solliciteer op deze functie

Als jij er van overtuigd bent dat jij de juiste stagiair(e) bent voor Van Wijnen, kom dan meteen in actie! We zijn vooral benieuwd naar je motivatie. Reageer via onderstaande button ‘solliciteer nu’. Filmpje insturen mag natuurlijk ook. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Heidi Ketting, communicatieadviseur, op telefoonnummer: (0341) 56 70 51 of stuur een appje naar (06) 11 37 51 37 of een mail naar h.ketting@vanwijnen.nl.

Meer dan bouwen