Bekijk alle vacatures

Stagiair(e) Marketing en Communicatie

Locatie: Gorredijk

Lokaal werken werkt overal beter

Wij bieden een stageplaats in het Marketing en Communicatie team van Van Wijnen Noord en Oost. Je werkt vanuit Gorredijk, Heerenveen of Groningen. Een bouwbedrijf? Gaat dat over stenen stapelen en techniek? Nee, zeker niet! Het gaat om mensen en hun verhalen. Bij Van Wijnen profiteer je van het beste van twee werelden. Enerzijds werk je bij één van de grootste specialisten van het land met alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, anderzijds kom je terecht bij een hechte club mensen uit de streek. Korte lijnen, efficiency, inventiviteit, maatwerkoplossingen: daar houden we van en onze klanten ook. Het maakt ons trots dat we zo kunnen bijdragen aan iets goeds voor de leefomgeving en economie van onze regio.

Het is goed werken hier

Wat je overal binnen Van Wijnen proeft, is de ambitie en bevlogenheid van uiteenlopende specialisten die samen iets bijzonders willen neerzetten. Mensen die elkaar vanuit hun eigen discipline niet alleen aanvullen maar ook inspireren om out-of-the-box te denken. De saamhorigheid is groot, binnen en buiten het werk. Er wordt formeel en informeel veel georganiseerd. Bij Marketing & Communicatie gaat het niet zozeer over middelen zenden en ontvangen, maar je doelgroep zowel intern als extern begrijpen en verbinden. De doelgroep met de goede boodschap, het juiste medium en middel bereiken. De afdeling biedt meerwaarde bij het ‘bouwen aan het merk’ Van Wijnen. Door te laten zien waar de organisatie mee bezig is, positioneren we ons als grensverleggende ‘meer dan bouwer’ in de markt en helpen zo (potentiële) klanten aan ons te verbinden.

We willen de beste Stagiair(e) Marketing en Communicatie die er is

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, leergierige en gedreven HBO student (HBO communicatie, multimedia, journalistiek of gelijkwaardig). Als stagiair bij Van Wijnen doe jij veel meer dan meekijken. Je krijgt te maken met uiteenlopende vraagstukken. Je wordt uitgedaagd en krijgt dan ook de kans jezelf te ontwikkelen en eigen ideeën te initiëren en uit te voeren. Wie ben jij?

Wat vragen wij van jou?

Wij bieden een stageplaats in het Marketing en Communicatie team van Van Wijnen Noord en Oost. Op deze plek worden jou alle kansen geboden om volop te leren en je zeer breed te ontwikkelen in het marketing- en communicatievak. Tijdens deze stage krijg je te maken met uiteenlopende communicatievraagstukken en veel diverse werkzaamheden. Je werkt mee aan twee belangrijke projecten van Van Wijnen; De Loskade in Groningen en De Postkoamer in Ten Post. Je werkzaamheden bestaan uit het creëren van tekstuele en visuele content voor onze online en offline communicatiemiddelen en het (mede)beheren en onderhouden van onze online kanalen (websites en social media kanalen). Je wordt uitgedaagd, krijgt de kans jezelf te ontwikkelen en eigen ideeën te initiëren en uit te voeren. Behalve dat wij jou de theorie in de praktijk helpen brengen, vinden wij het ook leuk om van jou iets te leren! Je wordt onderdeel van een hecht en enthousiast team. Wat ga je doen?

Solliciteer op deze functie

Ben jij onze nieuwe stagiair(e) die met veel energie en een frisse blik ons verder kan helpen? Solliciteer dan snel! Wij zijn benieuwd naar jouw motivatie en cv. Wanneer jij liever een filmpje stuurt kan dit natuurlijk ook: stuur deze naar m.rodenhuis@vanwijnen.nl! Stuur je cv dan nog even via de link. Voor meer informatie over de stage kun je contact opnemen met Maaike Rodenhuis of Inge Scheper op telefoonnummer: 0513-46 76 54.

Meer dan bouwen