Bekijk alle vacatures

Technisch medewerker

Locatie: Heerenveen Geplaatst op

Lokaal werken werkt overal beter

In onze vestiging in Heerenveen profiteer je van het beste van twee werelden. Enerzijds bij één van de grootste specialisten van het land met alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Anderzijds bij een hechte club mensen uit de streek. Korte lijnen, efficiency, inventiviteit, maatwerkoplossingen: daar houden we van en onze klanten ook. Het maakt ons trots dat we zo kunnen bijdragen aan iets goeds voor de leefomgeving en economie van Heerenveen.

Het is goed werken hier

Wat je overal binnen Van Wijnen proeft, is de ambitie van specialisten die samen iets bijzonders willen neerzetten. Mensen die elkaar vanuit hun eigen discipline niet alleen aanvullen, maar ook inspireren om out-of-the-box te denken. De saamhorigheid is groot. Er wordt formeel en informeel veel georganiseerd en de personeelsvereniging is actief. Bovendien geven we je alle ruimte jezelf te ontwikkelen met behulp van opleidingen, workshops en coachingstrajecten. Uiteraard mag je bij deze functie een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket verwachten.

We willen de beste Technisch medewerker die er is

Als allround servicemonteur is geen dag hetzelfde; het ene moment ben je bijvoorbeeld bezig met het vervangen van hang- en sluitwerk, het andere moment herstel je een warmtepomp of ventilatiesysteem. Daarnaast ben je ons visitekaartje tegenover de opdrachtgevers, je bent allround en kunt diverse werkzaamheden oppakken, bent correct en klantgericht en hecht hier veel waarde aan. Je draagt technisch en inhoudelijk bij aan de klus waar jij werkt en bent in staat te improviseren als het om planning gaat en kan zelfstandig uitdagingen in het werk oplossen. Je bent bereid om 24-uurs beschikbaarheidsdiensten te draaien en uiteraard ben je een teamspeler.

Wat vragen wij van jou?

We willen met elkaar uitblinken in wat we doen en samen grenzen verleggen. Dus zoeken we voor deze functie een oprecht en gedreven persoon met veel kwaliteiten. Om bij de basis te beginnen: je hebt ervaring met de uitvoering van onderhoudswerkzaamheden aan E- en W- installaties. Je bent een allround servicemonteur en kunt meerdere werkzaamheden oppakken. Denk hierbij aan installatiewerk, loodgieterswerk en lichte bouwkundige werkzaamheden.

Solliciteer op deze functie

Als jij ervan overtuigd bent dat jij de technisch medewerker bent die wij zoeken en op een oprechte, gedreven en grensverleggende manier een bijdrage aan onze ambities kan leveren, kom dan meteen in actie. Reageer via onderstaande button ‘Solliciteer nu’. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Peter Zijlstra, teamleider Fijn Wonen, op telefoonnummer: 06-22 13 58 69. We zien uit naar jouw reactie! (We hebben begrip voor acquisitie, maar zijn hierin niet geïnteresseerd.)

Meer dan bouwen