Bekijk alle vacatures

Tegelzetter vastgoedbeheer

Locatie: Sittard Geplaatst op

Lokaal werken werkt overal beter

In onze vestiging in Sittard profiteer je van het beste van twee werelden. Enerzijds bij één van de grootste specialisten van het land met alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Anderzijds bij een hechte club mensen uit de streek. De sfeer is lokaal, de humor is lokaal, de taal is lokaal: natuurlijk spreken receptie én servicedesk het dialect van hier. Korte lijnen, efficiency, inventiviteit, maatwerkoplossingen: daar houden we van en onze klanten ook. Het maakt ons trots dat we zo kunnen bijdragen aan iets goeds voor de leefomgeving en economie van Sittard.

Het is goed werken hier

Wat je overal binnen Van Wijnen proeft, is de ambitie en bevlogenheid van uiteenlopende specialisten die samen iets bijzonders willen neerzetten. Mensen die elkaar vanuit hun eigen discipline niet alleen aanvullen maar ook inspireren om out-of-the-box te denken. De saamhorigheid is groot, binnen en buiten het werk. Er wordt formeel en informeel veel georganiseerd, personeelsverenigingen zijn erg actief, partners en gezin worden niet vergeten. We geven je de ruimte om naast het werk maatschappelijk bezig te zijn. Bovendien geven we je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen met behulp van opleidingen, workshops en coachingstrajecten.

We willen de beste Tegelzetter vastgoedbeheer die er is

Voor onze groeiende vestiging in Sittard zijn wij op zoek naar een tegelzetter voor de afdeling vastgoedbeheer. Een leuke job met veel kansen en uitdagingen. Als medewerker van deze afdeling werk je zelfstandig aan de service- of mutatiebonnen. De ene keer maak je meerdere klussen op een dag; je repareert tegel- en stucwerk in bewoonde woningen. Een andere dag werk je aan een geheel nieuwe badkamer of keuken in een leegstaande woning. Je komt op veel verschillende plekken en met allerlei soorten mensen in aanraking. Geen dag hetzelfde dus! In jouw werk staat een tevreden eindgebruiker en opdrachtgever voorop. Dit realiseer jij door vakwerk te leveren. De communicatie, kwaliteit én veiligheid zijn bij jou op orde, dat is logisch. Om het voor de eindgebruiker zo praktisch mogelijk te organiseren, willen wij meerdere disciplines tegelijk kunnen aanbieden. Daarom zoeken wij échte allrounders. Klik op deze link om te zien wat jij gaat doen!

Wat vragen wij van jou?

We willen uitblinken in wat we doen. Daar hebben we dus uitblinkers voor nodig. Zo simpel is het. Dus zoeken we ook voor deze functie iemand die veel kwaliteit met zich meebrengt. Om bij de basis te beginnen: je hebt een afgeronde bouwkundige opleiding aangevuld met enkele jaren ervaring, en ook rijbewijs B is een vereiste. Dit is de vakman zoals wij die het liefst zien:

Meer dan bouwen