Bekijk alle vacatures

Timmerman Harderwijk/Apeldoorn

Locatie: Harderwijk

Lokaal werken werkt overal beter

Vanuit 24 vestigingen werken we sterk lokaal. Daardoor spreken we de taal van onze opdrachtgevers en werken we duurzaam met lokale mensen, partners en toeleveranciers. Bij Van Wijnen zijn de lijnen kort. We zijn samenwerkers, eerlijk, open en direct in de dagelijkse omgang. In onze vestiging in Harderwijk profiteer je van het beste van twee werelden. Enerzijds werk je bij één van de grootste specialisten van het land, anderzijds kom je terecht bij een hechte club mensen uit de streek. De taal is lokaal, de sfeer is lokaal, de humor is lokaal. Inventiviteit, maatwerkoplossingen en ondernemerschap: daar houden we van en onze klanten ook.

Het is goed werken hier

Wat je overal binnen Van Wijnen proeft, is de ambitie van specialisten die samen iets bijzonders willen neerzetten. Mensen die elkaar vanuit hun eigen discipline niet alleen aanvullen, maar ook inspireren om out-of-the-box te denken. De saamhorigheid is groot. Er wordt formeel en informeel veel georganiseerd en de personeelsvereniging is actief. Bovendien geven we je alle ruimte jezelf te ontwikkelen met behulp van opleidingen, workshops en coachingstrajecten. Uiteraard mag je bij deze functie een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket verwachten.

We willen de beste Timmerman Harderwijk/Apeldoorn die er is

We willen met elkaar uitblinken in wat we doen en samen grenzen verleggen. Dus zoeken we voor deze functie een oprecht en gedreven persoon met veel kwaliteiten. Om bij de basis te beginnen:Je weet wat het is om een allround timmerman te zijn en vindt het onderstaande minstens net zo belangrijk als wij: Je hebt veiligheid op de bouwplaats hoog in het vaandel staan, je bent in staat zelfstandig aan de hand van (digitale) tekeningen de werkzaamheden uit te voeren, je draagt technisch en inhoudelijk de verantwoordelijkheid voor jouw werkzaamheden, je bent zelf pas tevreden als de opdrachtgevers tevreden zijn en je kan zowel in teamverband als zelfstandig werken.

Wat vragen wij van jou?

Als allround timmerman voor onze afdeling renovatie en transformatie ben jij dagelijks het gezicht op de bouwplaats. Jij begrijpt dat communicatie met de eindklant net zo belangrijk is als het gevarieerde werk dat je verricht. Door jou in te zetten op de juiste plek werken we samen aan de toekomstbestendigheid van onze medewerkers en organisatie. Toekomstbestendig bouwen, dat is onze focus. Zo blijven we voldoen aan de klantvraag van de toekomst. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit zowel ruwbouw- als aftimmerwerkzaamheden. Denk hierbij aan het maken van de bekisting voor de fundering, het leggen van dakplaten en allerhande zichtbaar aftimmerwerk. Om deze werkzaamheden goed te kunnen verrichten willen wij graag dat je minimaal beschikt over een afgeronde timmeropleiding niveau 2, aangevuld met 3-5 jaar werkervaring in kleinere en grote renovatie- en transformatie bouwwerken.

Solliciteer op deze functie

Als jij ervan overtuigd bent, dat jij op een oprechte, gedreven en grensverleggende manier een bijdrage aan onze ambities kan leveren, kom dan meteen in actie. Reageer via onderstaande button ‘Solliciteer nu’. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Harold Houtveen, bedrijfsleider projecten, op telefoonnummer: 0341-49 62 45. We zien uit naar jouw reactie! (We hebben begrip voor acquisitie, maar zijn hierin niet geïnteresseerd.)

Meer dan bouwen