Bekijk alle vacatures

Uitvoerder

Locatie: Deventer

Lokaal werken werkt overal beter

In onze vestiging in Deventer profiteer je van het beste van twee werelden. Enerzijds bij één van de grootste specialisten van het land met alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Anderzijds bij een hechte club mensen uit de streek. De taal is lokaal, de sfeer is lokaal, de humor is lokaal en we zijn erg actief met sponsoring van lokale evenementen. Korte lijnen, efficiency, inventiviteit, maatwerkoplossingen: daar houden we van en onze klanten ook. Het maakt ons trots dat we zo kunnen bijdragen aan iets goeds voor de leefomgeving en economie van Deventer.

Het is goed werken hier

Wat je overal binnen Van Wijnen proeft, is de ambitie en bevlogenheid van uiteenlopende specialisten die samen iets bijzonders willen neerzetten. Mensen die elkaar vanuit hun eigen discipline niet alleen aanvullen maar ook inspireren om out-of-the-box te denken. De saamhorigheid is groot, binnen en buiten het werk. Er wordt formeel en informeel veel georganiseerd, personeelsverenigingen zijn erg actief, partners en gezin worden niet vergeten. We geven je de ruimte om naast het werk maatschappelijk bezig te zijn. Bovendien geven we je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen met behulp van opleidingen, workshops en coachingstrajecten.

We willen de beste Uitvoerder die er is

Als uitvoerder ben je verantwoordelijk voor de volledige uitvoering van projecten in woning- en/of utiliteitsbouw. Je hebt de dagelijkse leiding op de bouwplaats en verbindt alle partijen, zodat het bouwproces goed verloopt. Veiligheid staat hierbij voorop! Daarnaast stuur je op kwaliteit en tijdigheid en bewaak je al deze facetten gedurende het gehele bouwproces. Je bent de motivator en coach op de bouwplaats. Je stimuleert het team om kwaliteit te leveren en de doelstellingen (samen) te behalen. Samen elke dag een beetje beter! Als uitvoerder vervul je een belangrijke rol in de voortgangsrapportage, kostenbewaking en signaleer je meer- en minderwerk. Je komt in een gedreven team dat hard werkt aan goede resultaten. Jouw collega’s omschrijven hun werk als uitdagend en ervaren een verantwoordelijkheid over hun projecten. Er wordt een aangename mate van vrijheid ervaren en de lijnen zijn kort.

Wat vragen wij van jou?

We willen uitblinken in wat we doen. Dus zoeken we voor deze functie een enthousiaste kandidaat met een afgeronde bouwkunde opleiding met HBO werk- en denkniveau. Je hebt ruime ervaring met het gezamenlijk (met je team) realiseren van diverse nieuwbouwprojecten in de woning- en/of utiliteitsbouw. Je bent besluitvaardig en in staat goed te plannen en te organiseren. Je bezit coachende en communicatieve vaardigheden die je inzet in je team. Je weet wat er van je verwacht wordt als uitvoerder, maar dit is de uitvoerder zoals wij die het liefst zien:

Meer dan bouwen