Bekijk alle vacatures

Uitvoerder

Locatie: Dordrecht

Lokaal werken werkt overal beter

De vestiging in Dordrecht bestaat uit een hecht gezelschap mensen uit de streek en daar buiten die elkaars taal spreken en waar humor en gelijkwaardigheid sterke pijlers zijn. Tekenend zijn de korte lijnen binnen de organisatie en de mate waarin inventiviteit wordt gestimuleerd. We delen onze kennis, ervaring, talent en passie met elkaar, want door van elkaar te leren, worden we sterker. We zijn geen familie, maar zo voelt het wel. Door het decentrale karakter van Van Wijnen staan we altijd dichtbij de klant, dit zorgt er voor dat we maatwerk kunnen leveren. We spreken de taal van onze opdrachtgevers en werken duurzaam met lokale mensen, partners en toeleveranciers. Het maakt ons trots dat we op deze wijze een bijdrage kunnen leveren aan de verbetering van onze leefomgeving.

Het is goed werken hier

Naast dat jij je expertise in onze organisatie deelt, investeert Van Wijnen in jou. Je krijgt bij ons de ruimte en vrijheid om jezelf verder te ontwikkelen indien nodig met behulp van opleidingen, workshops of coachingstrajecten. Wij doen er alles aan om het beste in jezelf naar voren te halen en dagen je uit om out-of-the-box te denken.

We willen de beste Uitvoerder die er is

Om de projecten tot een succes te kunnen maken heb jij minimaal een MBO/HBO bouwkundige opleiding afgerond. Daarnaast heb je een aantal projecten zelfstandig uitgevoerd of de ambitie om een project zelfstandig te kunnen realiseren. Van Wijnen geeft jou hierbij vrijheid en de ruimte voor ondernemerschap.

Wat vragen wij van jou?

Jij bent een uitvoerder die zelfstandig een middelgroot nieuwbouw- of transformatieproject kan realiseren. Door jouw coachende manier van leidinggeven, ervaring en persoonlijkheid zorg je voor een sterk en succesvol team, dat elkaar stimuleert om kwaliteit te leveren en de beoogde doelstellingen te behalen. Eigen initiatief, openheid, een fijne werksfeer en ondernemerschap is kenmerkend hierbij. Vanzelfsprekend vervul je tevens een belangrijke rol in o.a. de voortgangsrapportage, kostenbewaking en het creëren van een veilige werkomgeving op jouw bouwplaats. Jij zorgt ervoor dat alles op de bouwplaats soepel verloopt.

Solliciteer op deze functie

Als jij er van overtuigd bent dat jij een bijdrage aan onze ambities kan leveren, dan moet je meteen in actie komen. Reageer via de button ‘Direct solliciteren’. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Chantal van der Baan, HR-adviseur, op telefoonnummer: 078-633 32 04.

Meer dan bouwen