Bekijk alle vacatures

Uitvoerder

Locatie: Lelystad

Lokaal werken werkt overal beter

In onze vestiging in Lelystad profiteer je van het beste van twee werelden. Enerzijds bij één van de grootste specialisten van het land met alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Anderzijds bij een hechte club mensen uit de streek. Korte lijnen, efficiency, inventiviteit, maatwerkoplossingen: daar houden we van en onze klanten ook. Het maakt ons trots dat we zo kunnen bijdragen aan iets goeds voor de leefomgeving en economie van Lelystad en omstreken.

Het is goed werken hier

Wat je overal binnen Van Wijnen proeft, is de ambitie en bevlogenheid van uiteenlopende specialisten die samen iets bijzonders willen neerzetten. Mensen die elkaar vanuit hun eigen discipline niet alleen aanvullen maar ook inspireren om out-of-the-box te denken. De saamhorigheid is groot, binnen en buiten het werk. Er wordt formeel en informeel veel georganiseerd, de personeelsvereniging is erg actief, partners en gezin worden niet vergeten. We geven je de ruimte om naast het werk maatschappelijk bezig te zijn. Bovendien geven we je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen met behulp van opleidingen, workshops en coaching trajecten.

We willen de beste Uitvoerder die er is

We willen uitblinken in wat we doen. Dus zoeken we voor deze functie een enthousiaste kandidaat met een afgeronde opleiding Bouwkunde en ruime ervaring als uitvoerder. Bij ons krijg je een spilfunctie als het gaat om het uitvoeren van projecten. Het gaat hierbij vooral om nieuwbouwprojecten in de woning- en utiliteitsbouw. Je weet dus wat het is om uitvoerder te zijn, maar dit is de uitvoerder zoals wij die het liefst zien: – Je stuurt bouwprojecten op locatie aan en begeleidt de medewerkers; – Je coördineert de uitvoering; – Je lost problemen op en bewaakt de planning; – Je bent in staat om actief te schakelen tussen betrokken partijen; – Je draagt technisch en inhoudelijk de verantwoordelijkheid voor het project waar jij aan werkt; – Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van iedereen op de bouwlocatie; – Je durft zwakke plekken te analyseren en komt met concrete actiepunten; – Je beschikt over een ruime blik en bent creatief in jouw aanpak.

Wat vragen wij van jou?

• MBO+/ HBO werk- en denkniveau • Ondernemende instelling • Minimaal 3 jaar werkervaring als zelfstandig uitvoerder • Mensgericht leiderschap • Gestructureerde aanpakker

Solliciteer op deze functie

Ben jij de Uitvoerder waar wij naar op zoek zijn? Reageer dan via onderstaande button ‘Solliciteer nu’. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Gerben van Spijkeren, Bedrijfsleider, op telefoonnummer: 0320-78 75 87.

Meer dan bouwen